Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért hazudoznak az alacsony és/vagy csúnya pasiknak hogy a hozzáállásuk a probléma, mikor egyértelműen a külsejük a gond a társkeresésben?
Érdekes módon az utcán SOHA nem látok alacsony pasit nála magasabb nővel (tehát ha egy pasi alacsonyabb a nőnél az kuka), ahogy csúnya pasikat se látok nőket ölelgetni.
Pedig elvileg kellene lenniük mivel ezen oldal szerint csak a hozzáállás a lényeg, nem a külső.
A valóságban meg rohadt fontos a külső, nem értem minek hazudozni.
Miért hazudtok?
F/26
#1három
Azért ehhez szerencse IS kell maxisok... Biztos "tud is valamit", de átlag szerencsével bajban lenne.
az élethez min.175 cm kell lenni ha nem vagy annyi akkor keserves élet vár rád
én 170 cm vagyok, 30 éves szűz, soha nem volt barátnőm
jah 14-15 éves koromban nőttem utoljára...
168 cm volt apám fiatalon
anyám 158 cm
Ki a hibás hogy ilyen életem lett ? rohadt apám
#11: "Mondjuk nem nehéz nálam magasabbnak lennie egy lánynak, 173 vagyok"
Ezt a kijelentésedet nem tudom hova tenni. Kérlek magyarázd el nekem! Úgy írod, mintha a nők többsége nem 165 és 170 között mozogna, hanem 175 és 180 között. Neked annyira nincs is okod a panaszra, mert egy 170-es csajjal is simán össze tudsz jönni, ha őt nem zavarja, hogy magassarkúban pár centivel magasabb tőled, főleg, hogy 3 centivel vagy csak elmaradva az férfi átlagmagasságtól. Én viszont 6 centivel...
Ez a nem mindegy.
Ezt megmutatom a kedvesemnek, hogy tudja, hogy mi nem létezünk (4cm a javamra) :)
Egyébként azért nem.látsz mert csak.a magad kis nyávogásával vagy elfoglalva, de a külvilágra oda sem bagozol. EZÉRT nincs senkid.
Svájcban pl elég sok párt látok, ahol a nö a magasabb.28n
Nem csak itt kamuznak erről, hanem mindenhol. A béta ismerőseim azt mondták, hogy a lány barátok tipikusan ezzel a dumával fárasztják őket.
Nekem csak barátnőim vannak, női barát az csupán egy szinonima a "szeretnélek, de sose leszel az enyém"-re.
Na már most, személyes tapasztalatom így alig ha van mivel én akit megkívánok azt megkapok. Már pedig az ember normális esetben a hússal sem haverkodik, amit utána elfogyaszt ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!