Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma, hogy alacsony a tesztoszteron-szintem, és idegbeteg is vagyok? Le is mondhatok arról, hogy legyen barátnőm?
Nagyon bánt a dolog, hogy csak 7 körüli a tsz-szintem vizsgálatok alapján.
Külsőleg is meglátszik: alig van valami gyenge arcszőrzetem, a hangom sem mély, hanem inkább a vékony felé "hajlik", de nem teljesen az, és nagyok a melleim (Gynecomastia).
Emellett, lelkileg/idegileg is vannak problémáim. Olyanok, amelyek másokat megijesztenének. Jobb is, ha nem részletezem, maximum privátban.
22 éves leszek.
Írj privit, részletezd a problémát hátha tudok segíteni :)
L
"Gynecomastiája meg szinte mindeninek van"
Ezt nem gondoltad komolyan...
7 nmol/liter az nagyon kevés, arra gyógyszert kell szedni, jó ha még egyáltalán merevedése van...
Az alacsony teszto szint férfiatlan külsőt eredményez, persze hogy nem vonzó a nőknek...
Azok nem működnek, a hatásuk sem bizonyított, a tribulusnak sem, meg a többinek sem.
A vásárlói vélmények is ezt támasztják alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!