Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a tőlem magasabb csajok még csak rám sem pillantanak nemhogy szemeznének velem?
Én úgy vagyok ezzel, hogy kapcsolatban nem tudnék egy nálam alacsonyabb férfival lenni. Nekem fontos , hogy mikor mellettem van biztonságban érezzem magam és bennem ez így alakult ki, hogy a nálam magasabb férfihez a biztonságot kapcsolom automatikusan.
Viszont azt fontos megemlíteni,hogy attól még nem nézem le a nálam alacsonyabb férfiakat ,mert ugyanúgy emberek,ugyanúgy lehet értelmesen beszélgetni vele , ha olyan és az pedig tiszteletlenségre utal , hogy ha beszélsz valakivel a falat bámulod ahelyett , hogy a normál kommunikációs formát használnád. Tehát amelyik lánnyal példáloztál teljes mértékben tiszteletlen volt, ami őt minősíti.
Egyáltalán nem is értem emberek miért néznek le valakit olyan tulajdonsága miatt , ami vele született.
Az én kedvesem 4-gyel alacsonyabb, ami szerintem teljesen belefér. Nyilván 7-8 már.sok lenne neki is, de ez a különbség nekünk tökéletesen belefér.
Igen, vannak akik beszolnak érte, de az huzza be fülét-farkát, mert porig alázom :)
A szexben meg édesmindegy ;)
28n
De nem mindenki tud férfiként tekinteni egy alacsonyabbra (nekem a véznák barátzonásak), és ezt is el kell fogadni.
#15: Idióta vagy, erre nem tudok mit mondani. A logikád alapján gondolom ő is 13 éves kisikolás lányka:
2 dolog miatt:
- látszik rajtad, hogy téged zavar a magasságod, a bizonytalanság nem vonzó
- szemmel b@.szod őket, a kiéhezett tekintet, sóvárgás sem vonzó
#12-es,
"az alacsonyabb férfiak olyanok mint egy tereptárgy. Vannak, de nem tartoznak a férfi kategóriába"
Ennek az önvédelmi mechaniznus kialakulásának az oka, hogy nem tartozol a nő kategóriába?
Érted, nem bántásból csak egyszerűen nő helyett egy medvét látnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!