Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon őszintén hol találhatók az ilyen lányok?
Én már alapból túljutottam azon, hogy itt szedjek össze lányt. :D Kellene a halálnak egy törzsgyökeres, gyakorikérdéses nő.
Jóllakott napközis, ez jó. :D Egyébként nem szokásom kamuzni. Az már a te bajod, hogy 5 év alatt sem tudtál egyetlen nőt sem összeszedni sem itt sem sehol, hiába rajzoltál, írtál verseket meg kisregényt, hogy éppen milyen szerelmes vagy. Ennek ellenére folyton magadat sztárolod és majd besárgulsz, ha itt valaki csak és kizárólag rinyálni tud.
Hiába próbálsz itt lejáratni, alapból nem érdekel a gyakorikérdéses emberek véleménye. Higgyenek amit akarnak.
a végén elfelejtetted odaírni," és még külsőre is tetszik"
mindenkinek van egy ismerőse, aki halálosan szereles belé, de az nem veszi észre, gen neked is van.
Mégis te akadsz fenn ezen, holott közöd nincs hozzá.
Sem a én lelki világomhoz, sem azon lányok lelki világához akikkel lefekszem, sem az okokra amiért ilyan kapcsolatot keresek, sem semmihez.
Mégis, valahányszor leírok valami dolgot ezzel kapcsolatban egyből betalálnak, hogy "ugyan, ne kamuzz, te egy meleg szűz vagy, ráadásul törpe" meg hasonló baromságokkal. Vicces azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!