Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon őszintén hol találhatók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon őszintén hol találhatók az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Aki kedves,aranyos,csendes,vissza fogott,aki többre értékeli a romantikus sétákat,össze bújós hétvégéket mint a bulikat,akinek van humora,őszinte,van saját véleménye,gyengéd,kompromisszum kész.Lehet eddig rossz helyen kerestem nem tudom,mindig nyitott szemmel járok,de csak nagy szájú,minden hétvégén seggrészegre,maguk alá hányó lányokkal találkozom,akik meg nekem nem kellenek.
2017. nov. 11. 19:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Általában a fent említett lányokat úgy ismerem meg hogy haverok akarnak valakivel össze hozni
2017. nov. 11. 19:53
 12/25 anonim ***** válasza:
itthon vagyok en is:)
2017. nov. 11. 19:54
 13/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem írtam a kifogástalan a külsőt,és talán azért nem mert senki se tökéletes.
2017. nov. 11. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
4%

Én már alapból túljutottam azon, hogy itt szedjek össze lányt. :D Kellene a halálnak egy törzsgyökeres, gyakorikérdéses nő.

Jóllakott napközis, ez jó. :D Egyébként nem szokásom kamuzni. Az már a te bajod, hogy 5 év alatt sem tudtál egyetlen nőt sem összeszedni sem itt sem sehol, hiába rajzoltál, írtál verseket meg kisregényt, hogy éppen milyen szerelmes vagy. Ennek ellenére folyton magadat sztárolod és majd besárgulsz, ha itt valaki csak és kizárólag rinyálni tud.

Hiába próbálsz itt lejáratni, alapból nem érdekel a gyakorikérdéses emberek véleménye. Higgyenek amit akarnak.

2017. nov. 11. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:

a végén elfelejtetted odaírni," és még külsőre is tetszik"

mindenkinek van egy ismerőse, aki halálosan szereles belé, de az nem veszi észre, gen neked is van.

2017. nov. 11. 20:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Foglaltak vagyunk
2017. nov. 11. 20:05
 17/25 anonim ***** válasza:
#14: hát nem tudom. Mindenesetre fura lányk lehetnek azok, akik leállnak egy ilyen figurával, mint te. Nem valami komoly mentális, érzelmi nívóra vallhat tőlük. Na mindegy. Én összeszedtem nőt, de miért is bizonygatnék egy névtelen oldalon bármit bárkinek? Akkor sincs rendben a lelkivilágod, ha egy érzelmileg sivár kapcsolatot keresel, ahol csak ürítésre használsz egy lányt. Undorító és keserű életszemléletre vall.
2017. nov. 11. 20:12
 18/25 A kérdező kommentje:
Azért 15-ös ha lenne egy ismerősöm aki szerelmes lenne belém azt azért észre venném.
2017. nov. 11. 20:14
 19/25 anonim ***** válasza:
30%

Mégis te akadsz fenn ezen, holott közöd nincs hozzá.

Sem a én lelki világomhoz, sem azon lányok lelki világához akikkel lefekszem, sem az okokra amiért ilyan kapcsolatot keresek, sem semmihez.

Mégis, valahányszor leírok valami dolgot ezzel kapcsolatban egyből betalálnak, hogy "ugyan, ne kamuzz, te egy meleg szűz vagy, ráadásul törpe" meg hasonló baromságokkal. Vicces azért. :)

2017. nov. 11. 20:17
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
Jaguar-Warrior ebből csak az az egyetlen meglepő dolog, hogy ez téged még meglep itt, ennyi év után :D
2017. nov. 11. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!