Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon őszintén hol találhatók az ilyen lányok?
"csak nagy szájú,minden hétvégén seggrészegre,maguk alá hányó lányokkal találkozom"
Milyen züllött helyen ismerkedsz te?
Hányszor fogtok még feltenni ilyen kérdéseket?
Kimész a világba, ismerkedj csajokkal. Ha fel tudod szedni a nőket, akkor és mondjuk naponta ismersz meg új csajokat, előbb-utóbb beakad egy olyan, amilyet akarsz.
Ha meg nem tudsz ismerkedni, akkor marad ez. Ha szerencséd van, akkor talán kezdeményez nálad egy olyan, ha meg nem akkor marad ez, ami most van.
Pont egy ilyen lánnyal járok össze, de mivel az elején le lett szögezve, hogy nem lesz komoly kapcsolat (részemről nem menne) így belement, de amikor együtt vagyunk, filmezünk akkor mindig bújik, ölel, becéz, puszilgat, stb. Én meg mondtam neki, hogy nekem ez már sok mert nem tudom megadni azt az érzelmi töltetet amit ő szeretne mert látom rajta, hogy többet akarna. :/
Szóval én inkább azt kérdezem, hol vannak a vagány, kapcsolatot nem kereső lányok akik nem buknak ki azon, ha néhány éjszakánál vagy sorozatos, "amikor időnk engedi összejárunk szexelni" ismeretségnél nem akarnak többet?
Pont, hogy vagány, szexcentrikus csajokat akarnék erre mindig kifogom az odaadó, bújós lányokat.
"de csak nagy szájú,minden hétvégén seggrészegre,maguk alá hányó lányokkal találkozom,akik meg nekem nem kellenek."
Hát ne a szórakozóhelyeken keresd őket.
"Aki kedves,aranyos,csendes,vissza fogott,aki többre értékeli a romantikus sétákat,össze bújós hétvégéket mint a bulikat,akinek van humora,őszinte,van saját véleménye,gyengéd,kompromisszum kész."
És legyen királylány, azt kihagytad. Van egy szép kis listád. Gondolom emellé a kifogástalan belső mellé legyen kifogástalan a külseje is. Nyilván te is ugyanezeket tudod nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!