Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon őszintén hol találhatók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon őszintén hol találhatók az ilyen lányok?

Figyelt kérdés
Aki kedves,aranyos,csendes,vissza fogott,aki többre értékeli a romantikus sétákat,össze bújós hétvégéket mint a bulikat,akinek van humora,őszinte,van saját véleménye,gyengéd,kompromisszum kész.Lehet eddig rossz helyen kerestem nem tudom,mindig nyitott szemmel járok,de csak nagy szájú,minden hétvégén seggrészegre,maguk alá hányó lányokkal találkozom,akik meg nekem nem kellenek.
2017. nov. 11. 19:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
2%
Ilyen nincs. Nőlj fel. Mindenkinek van valami stiklije, megyen az nő vagy férfi. Ne ezek alapjan keress, vagyis nem, nem ezt akartam írni pontosan, szóval hagyd ezeket és húzz ki párat az ebből a (esetleges) “elv listádból”. Hagyj hármat.
2017. nov. 11. 19:21
 2/25 anonim ***** válasza:
17%
Sajnos őket csak véletlenül lehet megtalálni. Meg többnyire kapcsolatban vannak.
2017. nov. 11. 19:22
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

"csak nagy szájú,minden hétvégén seggrészegre,maguk alá hányó lányokkal találkozom"

Milyen züllött helyen ismerkedsz te?

2017. nov. 11. 19:23
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

Hányszor fogtok még feltenni ilyen kérdéseket?

Kimész a világba, ismerkedj csajokkal. Ha fel tudod szedni a nőket, akkor és mondjuk naponta ismersz meg új csajokat, előbb-utóbb beakad egy olyan, amilyet akarsz.

Ha meg nem tudsz ismerkedni, akkor marad ez. Ha szerencséd van, akkor talán kezdeményez nálad egy olyan, ha meg nem akkor marad ez, ami most van.

2017. nov. 11. 19:24
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
biztos,hogy otthon vannak
2017. nov. 11. 19:28
 6/25 anonim ***** válasza:
32%
a hálószobámban ;)
2017. nov. 11. 19:29
 7/25 anonim ***** válasza:
13%

Pont egy ilyen lánnyal járok össze, de mivel az elején le lett szögezve, hogy nem lesz komoly kapcsolat (részemről nem menne) így belement, de amikor együtt vagyunk, filmezünk akkor mindig bújik, ölel, becéz, puszilgat, stb. Én meg mondtam neki, hogy nekem ez már sok mert nem tudom megadni azt az érzelmi töltetet amit ő szeretne mert látom rajta, hogy többet akarna. :/

Szóval én inkább azt kérdezem, hol vannak a vagány, kapcsolatot nem kereső lányok akik nem buknak ki azon, ha néhány éjszakánál vagy sorozatos, "amikor időnk engedi összejárunk szexelni" ismeretségnél nem akarnak többet?

Pont, hogy vagány, szexcentrikus csajokat akarnék erre mindig kifogom az odaadó, bújós lányokat.

2017. nov. 11. 19:32
 8/25 anonim ***** válasza:
86%
Én pl a fentieknek megfelelek, de kérdés, hogy te hány éves párt keresel kérdező? Mert pl a 20-22-es korosztályban inkább a bulizós időszakukat élő lányokat találod meg, én pl 29 vagyok, nyilván bőven túl vagyok már a tomboljuk ki magunkat időszakon (mondjuk olyan nagy bulikirálylány sose voltam és részegre is összesen 2x ittam magam, rá is jöttem, hogy semmi poén nincs benne, nem is nagyon iszok már alkoholt :) )
2017. nov. 11. 19:37
 9/25 anonim ***** válasza:
88%

"de csak nagy szájú,minden hétvégén seggrészegre,maguk alá hányó lányokkal találkozom,akik meg nekem nem kellenek."

Hát ne a szórakozóhelyeken keresd őket.

2017. nov. 11. 19:41
 10/25 anonim ***** válasza:

"Aki kedves,aranyos,csendes,vissza fogott,aki többre értékeli a romantikus sétákat,össze bújós hétvégéket mint a bulikat,akinek van humora,őszinte,van saját véleménye,gyengéd,kompromisszum kész."

És legyen királylány, azt kihagytad. Van egy szép kis listád. Gondolom emellé a kifogástalan belső mellé legyen kifogástalan a külseje is. Nyilván te is ugyanezeket tudod nyújtani.

2017. nov. 11. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!