Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban van olyan pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban van olyan pasi, aki csak azért csábít el egy lányt, hogy megalázza?

Figyelt kérdés

Tehát ha van egy helyes srác, aki elvileg minden nőt megkaphat, miért csábít el egy unalmas, szürke egér lányt, akire normális esetben rá se nézne?

És a végén még be is vallja, hogy csak bele akart rúgni, mert az ilyenek azt érdemlik.

Milyen lelkivilága lehet egy ilyen férfinek, és igazából mi motiválhatta?

Felnőtt, egyetemet végezett, dolgozó férfiről van szó, nem valami kiskamaszról

2017. nov. 11. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem erről az ilyen kisfiús “poénok” jutnak eszembe, amikor a pasi olyan beszólast tól oda a lánynak, mintha kezdetben flörtölne, de aztán “plot twist”.

(pl. - Szavakkal leírhatatlan, mennyire szép vagy

-....

- Ezért inkább leírom számokkal, 0/10)

Az ilyesmit is szánalmasnak tartom, már azért is mert nem áhítozom azért, hogy mindenki flörtöljön velem, ezért közömbösen reagálnám le. Ha egy fiún érzem, hogy nem komolyan vehető, akkor nem foglalkozom vele, minden erőltetett probálkozástól nem hatodok meg.

Egy lánytól is ciki lehet, ha minden bunkónak a nyomulását komolyan veszi:D (pl. ha velem olyanok kezdenek ki, akik kezdetből kételyt ébresztenek bennem, azok mondhatnak bármit, egy szavukat sem hiszem)

Ha valaki “túl reálisan” eljátsza ezt, annak nagyon szánalomra méltó lelkivilága lehet, aki azt se tudja mit érezzen, biztos senki sem veszi komolyan őt, ha annyit színészkedik. Úgy is lehet értelmezni ezt a helyzetet, hogy a pasi sajátmagát alázza meg, ha olyan valakire pazarolja az idejét, akit nem vesz komolyan. (legalábbis egy nő a kapcsolatban sok törődést vár el ahhoz, hogy komolyan vegyen egy pasit, nem fog minden kis odavetett bóktól kiájulni)

De egy ilyen élmény után elgondolkozol, ha elsőre rossz megérzéseid voltak a fiúval (mert az a típus, aki minden nőnél beprobálkozik), akkor bizony hallgatsz ezekre a megérzésekre! Nem is kell kinézetről és vonzerőről beszélni, de akin látod, hogy mindenkinek bájolog, abban mégis miért bíznál??? Így egy kicsit a lány részéről is nevetséges.

Amúgy szerintem ordít rólad, hogy sebezhető vagy és érzékeny. Ilyen “játékot” egy szürke egér, vagy kevésbé szép lány is játszat a jóképű palival, ha ebbe a helyzetbe kerül. Pl. Ha nem veszem komolyan az ilyen nő-hajhászokat, akkor én is mondhatom, hogy csak poénból flörtölök vele. (volt is rá példa) Csak ebben a példában típikusan arra gondolnak, hogy a férfit nem érdekli ez (vagy mégis, mert sértené az önérzetét, ha “szürke egerek” koptatnák le), de a lányt törvényszerűen érzékenyen kell érintse. Pedig nem. Attól, hogy nem tartod magad annyira csábítónak, még lehet büszkeséged, hogy ne egy s#ggfej után sírj, és ne vedd komolyra ezeket a helyzeteket.

2017. nov. 11. 17:25
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

A kis szürke egérke azt hitte, hogy a "mindennőtmegkaphatmenőpasi" végre rá vágyik...

Választottál volna egy normális srácot, aki megbecsüli, hogy a barátnője vagy, de neked olyan kellett, aki bármit megtehet egy nővel, mert 10 másik is sorba áll.

Neked milyen lelkivilágod van?

2017. nov. 11. 17:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, meg leszel lepve, de hogy ő valójában milyen, az csak soká derült ki. Végképp nem bulizós, csajozós rosszfiúnak ismertem meg, hanem normális, introvertált, elvont könyvekért és filmekért rajongó srácnak.
2017. nov. 11. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:

“Introvertált”

Lehet, hogy neki is csajozási gondjai vannak, azért probálkozik be olyannál, akiért nem rajong. Hiába jóképű, ha személyiségi gondjai vannak.

Nekem úgy hangzott, hogy talán indulatból, haragból mondhatta ezt, talán te is megbántottad bármivel a kis érzékeny lelkét és emiatt alázott meg.

Volt részem hasonlóban. És nem azért volt s#ggfej a pasi, mert ne kedvelt volna elözőleg. Egyszerűen így alakult utólag, haragba borult a kapcsolatunk, ilyenkor meg így állítják be a kapcsolatot “- Bár sose ismertelek volna meg!”

Azért aláz meg, mert akkor, abban a pillanatban úgy érzi, és nem azért, mert elözőleg ne kedvelt volna (bár ez nem számít, mert ilyenkor az a helyzet van, hogy kiismert téged, így nem lényeg, hogy mit érzett elözőleg)

A leírásod alapján olyan, mintha felszínes lennél, nem a külső az egyetlen dolog, amiért utálhat valaki és megakar alázni. Talán csak megismerte a személyiségedet.

Képzeld, én is ismerkedek rondákkal is, és nem azért, hogy megalázzam őket, hanem azért, mert a személyiségükben megfog valami. Nem minden a külsőről szól.

2017. nov. 11. 18:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem 14, nem érted.

Később bevallotta, eleinte megjátszotta magát, mert tudta, ha önmagát adja, nem állok szóba vele, de mindenképpen durván meg akart alázni, ezt már eldöntötte akkor, amikor még nem is ismert, csak látott egy képet rólam.

2017. nov. 11. 18:27
 16/19 anonim ***** válasza:

lol mivel alázott meg?

Elég egyedi eset, sokakat aláznak meg, de okkal, nem ok nélkül.

2017. nov. 11. 18:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Én külön gáznak tartom, hogy azt hiszed ilyen ember sikeres párkapcsolatokban. Ha az lenne, nem lenne ideje/kedve ilyen játszadozásokra. Tehát ki lehet húzni a leírából azt a feltételezést, mi szerint “minden nőt megkaphat”. Legalábbis normális lányok nem ránézésre döntik el ezt, hogy komoly párkapcsolatot tervezzenek egy szép fiúval.

Tehát nekem nagyon keservesen hangzik ez, hogy te párkapcsolatról beszélsz itt, szerintem te sem tudod igazán, hogy mi az.

Szerintem csak futó-kalandot akart veled (is), és látta rajtad, hogy te ettől elszálltál és komolyan vetted, és ezt nevetségesnek találta.

2017. nov. 11. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, én olyan vagyok.

Az motivál, hogy a nőket r**ancnak tartom, és jó velük szórakozni.

2017. nov. 24. 11:29
 19/19 anonim ***** válasza:

“..nõket”

Azzal nincs baj, hogy r*b@ncokkal mit csinálsz, de az általánosítgatás viszont g á z.

2017. nov. 24. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!