Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti járnátok egy olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy olyan férfival, akinek nincs jövőképe?

Figyelt kérdés

25 éves, már elvégzett egy szakmát amivel semmire sem ment, most egyetemre jár, de nem tűnik túl piacképes szakmának. Gyakornoki álláson vagy nem is fizetnének egyáltalán, mert örülj hogy egyáltalán beleláthatsz egy cég működésébe, vagy csak ilyen bruttó 800 forintot óránként, és cserébe irreális dolgokat várnak el, olyat amit nem is tanítottak egyetemen.

Az egyetemen az oktatás minősége silány, csak értelmetlen dolgokat tanulunk, ami soha semmire nem lesz jó az életben, és igazán semmire nem megyünk vele a gyakorlatban.

Mondanom sem kell, hogy még a szüleim tartanak el, és még el is fognak egy darabig. (Legalább jó pár évig még).

Még ha el is végzem az egyetemet, fogalmam sincs mi lesz, miből fogok megélni.

Ti járnátok egy ilyen férfival?

2017. nov. 11. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
SOHA
2017. nov. 11. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Nézd, ha a drogos, munkanélküli emberkéknek akad, akkor biztos akad olyan is, akinek nem lenne hátrány.

De ott biztos, hogy idővel azért bizonyítanod kellene, hogy akarsz tenni az életedért.

Hasonló vagyok, még is volt már olyan akit érdekeltem volna.

Szóval ne add fel! De azért akarj is tenni valamit az életeddel.

2017. nov. 11. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
ha bármit választhatnál, mi lennél igazán?
2017. nov. 11. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Ebben a korban már nem. Mire elvégzi az egyetemet mindketten leszünk már 30 évesek.. Addigra én már gyereket, anyagi biztonságot, közös otthont akarok, amit nem feltétlenül szeretnék egyedül pénzelni. Nem szeretem azokat az embereket, akik sehova nem haladnak és nem érnek el semmit az életben.
2017. nov. 11. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, őszinte leszek, de kérdeztél:

nem. Nem ugyanott tartunk az életünkkel.-Pedig ezeket a

fokokat, amit most te, én is megjártam.

20 évesen már volt 1 szakmám, elvégeztem a 2.-at, 22-23 évesen elkezdtem DOLGOZNI. Ekkor sem tudtam, hogy pontosan mit is szeretnék, csak azt tudtam, mit NEM szeretnék. De mentem előre, hogy megtaláljam, hol tudom magam elképzelni. Ez az egyetemen nem fog kiderülni, csak ha ott vagy és próbálgatod a szárnyaidat.

25 éves koromra felvettek oda, amit mindig is kerestem, csak nem tudtam azelőtt, mi az. Azóta is itt vagyok, és jól érzem magam. De sok szívás és szenvedés volt 1-2 évemben, mire ide eljutottam.

", olyat amit nem is tanítottak egyetemen."

- Sajnos rossz hírem van: ez mindenhol így van és lesz.

25 évesen nem is az a gond, hogy még tanulsz és gyakornok vagy. A gond az, hogy még mindig "nincs jövőképed": tehát ezidáig nem fektettél bele semmi energiát, mert eddig kényelmes volt az egyetemen, és nem is kerested, mi az ami érdekel, amivel foglalkozni akarsz?

Kell, hogy legyen terved. HA A terv nem jön be, kel, hoyg legyen B terved. Nekem ez elképzelhetetlen, én rosszul éreztem magam, mikor nem volt fogódzkodóm, hogy "oké, ha ez msot nem jön be, akkor ott van a B terv.

Kerestem, mi az, ami érdekel, és én is gyakornokoskodtam(nem kis pénzért, hanem INGYEN több helyen) és tettem azért, hogy amit ELTERVEZTEM, gyakorlatot szerezzek, még ha csak minimálisat is.

Nos, neked van terved? Tudod, mi az, amivel foglalkozni szeretnél? ÉS akkor, ha ez nem ön be, mi lesz?..

Nem az a gáz, hogy még tanulsz, nem dolgozol benne, hanem csak gyakornokoskodsz hanem hogy ezzel burkoltan elírtad, hogy nincs célod, csak vagy, mert "ezt dobta a gép".

És nem is az a baj, hogy (még) nm tudod mit akarsz. (Én sem tudtam sokáig). De én 2 évig kerestem, hogy megtaláljam, mit akarok, -és tettem is érte, még a legapróbb dolgokat is, ha csak ennyi tellett.

Ezeket felállítani nem más miatt kellene, hanem magad miatt, már ha valamiben sikert akarsz elérni, persze..

26N

2017. nov. 11. 14:58
 6/10 anonim ***** válasza:

én ugyanez vagyok nőben. Jó tudni, hogy ilyen véleménnyel vannak rólunk.

25/L

2017. nov. 11. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudni mindig jobb, mint homokba dugni a fejed.

Ideje lenne szembenézni azzal, hogy az életedért NEKED/NEKTEK kell tenni.. Nem fogja más elintézni nektek.

Ezalatt a dolgokat más is megjárta, csak más nem hagyja magát sodorni évekig az árral és várja sült galambot.

Évek mentek el 18 éves korod óta. 1-8 20 évesen totál természetes, hogy fingod sincs, mit kezdj az életeddel. Erre való ez a következő 1-2 év. A te dolgod az (lett volna), hogy rájöjj, mit akarsz kezdeni magaddal. Ha most 25 vagy, akkor erre 7 (!)éved volt...

De te mág ugyanott toporogsz, mint a msotani 18-20 évesek.

Ennyi idő alatt azért mártírt játszani kell, hanem tenni az életedért. Nem beletörődni, hogy ez van, hátradőlve, hogy 26 éves férfiként még 30 évesen is anyám fog eltartani valószínűleg.. (???) ráadásul úgy, fingom sincs semmiről, nincsenek céljaim.

Tessék elindulni valamerre.

(Lehet most azt gondoljátok, hogy én biztos könnyen bezsélek: nem! Mondom ezt úgy, hogy egy no name kis egyetem no name szakával olyan helyekre(!) -igen, helyekre, többes számban- kerültem be ismertség nélkül,

és volt, amit én hagytam ott), amikért más vért hugyozott volna.. ÉS nem azért, mert én valóban jobb is voltam, mint más. Hanem mert látták rajtam a lelkesedést és a tanulni akarást, hogy ÉN EZT SZERETNÉM. Mert akkor valóban úgy gondoltam, hogy azt akarom. Érted? Emiatt kerültem be az jó egyetemek éltanulói helyett.

Szóval kell az a jövőkép, mert anélkül sehol nem vagy. ÉS bőven nem csak a párkapcsolatokra vonatkozik, de -

bocs, ha ez most fájni fog- valahol meg sem érdemelnéd, hogy olyan helyre kerülj be, mert nem tettél semmit érte, még csak elképzelésed sincs, mit akarsz csinálni. Szerintem ezt is ki kell érdemelni.

Hátradőlni a sza_r rendszer végett? Igen, sz*.ar az egyetemi rendszer, sha_r a munkahelyi rendszer, de mindenki ebben él. De ugyanebbe vagyok én is, ugyaninnen indultam.

Szóval az, hogy 7 év alatt még mindig ott tartsak, mint 18 évesen... Elképzelhetetlen.- Pedig ugyanonnan indultunk.

Csak ha a fejem homokba dugom s a kényelmes egyetemi lébecolást választom, célok nélkül, akkor én is itt lennék.

És azért jó dolog, ha ekkor már az egyetlen terved az életedben nem az, hogy anyám még eltart "jó pár évig biztos".

Bocsi, ha sza_rul érint, de ettől ég így van, te is tudod. Csak nem kell mártírt játszani, mert tisztában voltál ezzel az egyetemi éveid alatt is, hogy előbb-utóbb szembe kell nézned azzal, hogy mit szeretnél kezdeni magaddal. Nálatok most jött el.- De csak miattatok, mert kitoltátok és eddig kényelmesen elvoltatok.

2017. nov. 11. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
*az elgépelésekért bocs, azért érthető
2017. nov. 11. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem miért kell kétszer elkövetni ugyanazt a hibát?

Ha tudjátok,hogy nem piacképes amit tanultok akkor miért nem mentek olyanra amire kereslet van?

Miért sz.rtok a tányérotokba?

Hülye ember saját kárán se tanul.Okos ember saját és más kárán tanul.

Mentél volna műszaki vonalra ott nem 800Ft-os bruttót fizetnek?

Ennyiért egy piacképes szakember SOHA még gyakornokként se megy el.

2017. nov. 11. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Hazudj egyet. Valami szokásost, ha ennyire foglalkoztat....pl egzisztencia kiépítése, biztos jól fizető munkahely, orientálódni, fejleszteni/képezni magad, család, gyerekek, nagypapa lenni, meghalni egy pofa sör mellett...stb. Mondjuk az utolsó par nálam életcél. :)
2017. nov. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!