Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan férfival, aki gyantázza a fan és arcszőrzetét?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 26. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Au, a puncimat én sem vagyok képes gyantázni, annyira fájdalmas. Egyszerűen csak nem érteném, miért éri meg
2017. ápr. 26. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
30%

persze

látszik, hogx igényes és halad a korral.

jobb helyeken a pasik ezt már évek óta megteszik.

2017-ben ez eléggé ostoba kérdés.

2017. ápr. 26. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A fanszőrzet okés, bár én is borzasztóan fájdalmasnak tartom, inkább borotválom, de kizárt, hogy összejönnék olyannal, aki az arcszőrzetét gyantázza, mivel imádom a borostát és a szakállat.:D
2017. ápr. 26. 17:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Arcszőrzetet gyantázni?! Mi jön ezek után, fodrászat gyantával? :D
2017. ápr. 26. 17:45
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Ferjem is szortelenit lent es nyilvan fent is :) Vagy most nem mindegy,hogy gyanta vagy borotva?!
2017. ápr. 26. 17:51
 6/12 A kérdező kommentje:
#5: Mindegy a nőknek, hogy gyanta vagy borotva?
2017. ápr. 26. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Tökre nem számít, hogy tartja rendben magát.
2017. ápr. 26. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Arcot gyantázni?? Ok, hogy én is gyantáztatom a "bajszom", de az más...

Nekem már az is fura volt amikor először láttam borotvált fanszőrt, meg mellkast, szerintem ez a pasiknak nem jó. Egy férfi legyen szőrös! Ok, ha utálja, akkor borotválja, de szerintem a gyanta az nagyon férfiatlan. A borosta viszont nagyon szexi, sőt én a szakállt is szeretem.

De lehet csak öreg vagyok :)

32n

2017. ápr. 26. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Arcot hogy a k anyádba gyantázod? Úgy szétcseszed vele a bőrödet mint az állat.
2017. ápr. 26. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Már bocsánat de, ha nem a gyantázást írtad el, akkor a "férfit"! Gondolom még serdülő kisfiú vagy, és csak pihe nő az orrod alatt és a füled előtt.
2017. ápr. 26. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!