Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 év körüli nők! Járnátok olyan férfival, aki 20 évesnek néz ki?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 11:08
1/10 anonim válasza:
Az ilyen idos nok barkivel jarnanak aki hajlando ra. Mindenki huszoneveseket akarja, 35 felett mar nem konnyu.
2/10 anonim válasza:
#1-es, ezt cáfolom. Ne skatulyázd be ennyire a 30+ nőket!
3/10 anonim válasza:
30 vagyok és engem is fiatalnak néznek. (Személyit kérnek.) Úgyhogy persze.
4/10 anonim válasza:
"Az ilyen idos nok barkivel jarnanak aki hajlando ra. Mindenki huszoneveseket akarja, 35 felett mar nem konnyu."
Ehhez képest társkeresőkön vissza sem írnak a 30-35+ éves nők, az életben randit kérsz tőlük, akkor millió kifogásuk van, de a válasz egyértelműen "legyünk csak barátok".
Ha ennyire nem kellenének a kutyának sem, akkor azért valamilyen szinten épkézláb válogatási feltételeket alkalmaznának, de ez nagyon nem igaz.
5/10 anonim válasza:
Egyébként hány éves? Elmúltam 30, de engem is rendszerint fiatalabbnak tippelnek.
6/10 anonim válasza:
A 35 éves nő idős? Hány éves vagy te 15? De komolyan...31 vagyok, de sok szempontból úgy érzem, csak most kezdtem igazán élni. Vége a sulis éveknek, végre olyan állásom van, amit szeretek+ fizet is, így sokkal több időm és anyagi forrásom van arra,hogy igényes legyek magamra. Kialakult az izlésem, már nem esem túlkapásokba öltözködés/ smink terén, tudom, mi áll jól nekem. Soha ennyi férfi nem figyelt fel rám, mint mostanság. Ez nem valami önfényezés akar lenni, csak ezekből kifolyólag baromira nem érzem reálisnak, amit írtál....
7/10 anonim válasza:
6-os vagyok és 1-esnek szólt. Egyebként a válasz a kérdésre, ha egyébként megvan a kémia és minden ok, akkor persze
9/10 anonim válasza:
Ha nem 20 éves, akkor nem gond.
10/10 anonim válasza:
Azért nem szívesen néznek egy olyára, aki fiatalabbnak néz ki tőlük, mintha a pótmamájuk lenne. Pláne egy 30-35 körüli nő. Aki korhűen néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!