Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány korábbi szexuális partnert tartotok még okésnak egy 20-21-22 évesnél?
Engem nem érdekel, csak ne hasonlítgasson az exeihez, és ne csaljon meg.
22/F szűz
Hát rohadtul nem mindegy, hogy férfi vagy nő az illető!
Egy férfinél minél több nővel volt, annál magasabb lesz az értéke. A nőknek ösztönösen kiváltja a vonzalmát, ha egy férfit előtte már sok nő kiválasztott. Szóval egy férfinél előny, ha sok partnere volt - és pont az számít hátránynak, ha még kevés, vagy esetleg semennyi!
Egy nőnél ezzel szemben fordítva van. Minél többen vágtak már gerincre egy nőt, annál kevesebb lesz az értéke. Oké, ha jól néz ki, akkor dugásra még jó lesz - de hogy párkapcsolati szempontból már nem fog kelleni az értelmes férfiaknak egy több tucat pasi által használt nő, az biztos. - Ezzel szemben, ha a nőnek még kevés, vagy esetleg semennyi partnere sem volt még, az hatalmas előnyt jelent a mérlegelés során!
Szerintem ha több van mint ahány éves az már gáz, nem azért, mert annyi emberrel szexelt, hanem valszeg valami lelki baja van a személynek.
De abszolút egyén függő. Ha mondjuk egy olyan személy, aki nagyon nagyon csábos és probléma nélkül felszed bárkit egy menetre (ez alatt nem azt értem, hogy az első sarki részeget erőszakolja meg, hanem tényleg csinos embereknek udvarol) és ha éppen szingli ezzel engedi ki magából a fáradt gőzt, akkor hajrá, csinálja, addig amíg nincs erre rákattanva és párkapcsolatban nem csinálja, addig minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!