Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek alapvetően rossz a mentalitása?
Már nem az első férfi ismerősöm próbált szerencsét külföldön, persze nem mosogatóként. És eleinte mindenki azt jövendölte nekik, hogy kint bizony, férfiként nem találnak nőt, mert a k-európai férfik örök kárhozatra vannak ítélve külföldön. Tehát csak magyar nő az aki szóba áll magyar pasival.
Ennek ellenére, mégis 1 hónap idő alatt kb. találtak még hosszú távra is helybéli nőt is, angolban is, németben is és Svájc-ban is.
A legutóbbi azzal indokolta, hogy más a nők mentalitása kint. Már azt is értékelik ha egy férfi akar valamit az életben "élni, nem csak túlélni", és a nőt nem egy háziállatnak tartja "a nőnek a konyhában és a kölykök mellett a helye". Mert hogy ez a családmodell ott, és sok nő menekül ez ellen, és inkább választ párjának egy k-európai pasit aki szintén nem tud azonosulni ezzel.
Másnak is vannak ehhez hasonló tapasztalatai külföldi nőkkel?
Ha "külföld" alatt olyan országokat értesz, mint Ukrajna, Románia, Albánia, meg a végtelen orosz sztyeppe vastagon átitatva Vodkával, akkor érthető.
Esetleg Egyiptom, Szíria, stb.
En kulfoldon elek, s valahogy nem ezt tapasztalom.
Egy helyi, mindig a helyi pasit fogja valasztani, akarmilyen hulye is az illeto. az, hogy azonos kulturabol szarmazik az nagy elony, s nemcsak azert mert a nyelvet mindketten anyanyelvi szinten beszelik.
A magyar nok, otthon is szives valasztjak a kulfoldi kolbaszt, kulfoldon meg szinte kotelezoen. S ennek leginkabb az anyagiak az oka, a helyi pasinak, van egy normal egzisztenciaja, s elete, s ez vonvo a magyar nonek. Mo-on azert valasztja a kulfoldi past, mert kaland.
Azert nem panaszkodom, bar az egyik oka, ez, hogy a hatam kozepere, se kivanok tartos kapcsolatot, hogy az itteni, szingli, ertelmes es csinos magyar nok szama 0,01.
Viszont a kaland mentalitas minden nemzetu, noben benne van, igy nekem ket szex kapcsolatom van, fiatal, jomodu, arab es finn csajszival.
Még hogy a kelet-eu. pasi az, aki nem cselédnek tartja a nőt :D. Ezen jót kacagtam.
Sztem max. az lehet a szitu, hogy itthon jobban válogattak, aztán ugye a fülükbe ültetett bogár miatt lejjebb adták a szintet kint. Vagy egyszerűen pechesek voltak itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!