Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló fiatal férfiként mit tennél a helyemben? (őszinte magyarázat)
26 éves szingli srác vagyok. Egyedül élek, egy számomra ismeretlen városban. Nincs nagyon hely szociális életet élni, mert minden este nem ülhetek a kocsmában-kávézóban.
Munkahelyemen nincsenek korombeliek mindenki bő 10 évvel idősebb. Nem ismerek senkit, nincs haveri bandám stb.
Nemrégen szakítottunk a barátnőmmel, teljesen magányosnak érzem magam, hazamegyek, és senki sem vár, még annyi sincs hogy rácsörgök valakire, hogy igyunk meg egy sört.
Mindenhova egyedül járok.
Néztem lehetőségeket, tanfolyamokat, hobbykat de ebben a városban semmi sincs ami érdekelne.
Uszodába járok el, meg edzeni. Uszoda-> tele nyugdíjas papa-mama párossal, mókás ugyan hallgatni egy két régi storyt de nyilván nem erre vágyok. Edzőterem: lányok-nők alig, ha be is jön egy egyből 2-3 an körbe is veszik.
Szüleim-családomhoz hazajárok kicsit gyakrabban így hogy egyedül vagyok, de teljes töltöttséget az sem ad.
A korombeliek társaságára lenne szükségem, bandázni, haverokkal, csajokkal, stb, és önfeledten jól érezni magam, nem pedig ülni ebben az állóvízben...
Ti mit tennétek a helyemben? Íme pár terv:
1. Elköltözés innen, egy nagyobb nyüzsgőbb városba, új munkahely stb.
2. Elköltözés külföldre (bár ott megint csak kevés szocializálódást látok, de nem nagyon lenne időm agyalni a napi 12.15 óra munka mellett )
3. Maradni itt, és belevetni magam a társkeresésbe, minden netes vagy nem netes formában (most ebbe kezdtem bele, leköt, de önbizalmat is von el, hogy kevés választ kapok stb)
Ha van párom, nincs bajom a várossal egyébként, úgy élhető. Bosszant és frusztrál, hogy amerre megyek és körül vagyok véve emberekkel, mindenki párban-házasságban-kapcsolatban x ideje, és rajtuk ez a hatalmas nyugalom, megelégedés stb. Nem irigylem, csak én is szeretném ezt elérni, pláne, hogy jópárszor voltam már ilyenben, és akkor én is más voltam.
Most kezdem elveszíteni már a motivációt, és úgy érzem kikészít a magány.
Pszichológushoz is el kellett hogy menjek ez miatt, vázoltam az ötleteimet, és arra világított rá, hogy kezdetnek jó lehet ha elköltözöm, és új kihívásokat keresek.
Miért teszed a boldogságodat más emberektől függővé? Főleg nőktől függővé? Olyan vagy, mint egy hisztis óvodás. Miért élsz egyáltalán egy számodra ismeretlen helyen, szakítás után? Vagy saját lakásban élsz? Ez esetben pech... Maximum munkád lehet ott a leírtak alapján, vagy még az sem. Ha igen, munkát találsz nagyvárosban vagy külföldön is...ha nincs, akkor meg végképp kérdezem, hogy mit csinálsz egyedül egy idegen városban.
Mindenesetre azt javaslom neked, hogy egy időre felejtsd el a nőket és saját magadon dolgozz. Nem kell egyik kapcsolatból fejest ugranod a következőbe. Egy nőnek se kell olyan pasas, akinek a boldogsága tőlük függ.
Úgyanebben a helyzetben vagyok, de szeretek itthon élni. Csajok meg akadnak csak egy sincs Tinderen, meg szórakozóhely is messze van ahol már más részről járnak be többen.
Amikor meg probálkoztam, buliban kinevettek, na erre varj gombot?
Mi kell neketek nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!