Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy lánnyal de azt mondta, hogy a kuzinjával jár. Most akkor ez azt jelenti, hogy foglalt?
Nem látod a stop táblát?
1) rokonja dugja, lényegtelen milyen távoli, van annyi ember a Földön hogy ne rokon legyen aki szedi a pókhálót
2) és aki ráadásul veszélyes arc, ha a csaj ilyennel áll össze akkor ő sem lehet kisangyal. Honnan tudod, hogy nem futtatja mondjuk őt is a kuzin, nem első eset lenne, hogy összeáll a munkaadó a munkáltatóval.
Akárhogy csavarjuk, nagyon gyorsan hátraarc.
Nem tudom honnan szeditek ezt a hülyeséget, hogy futtató?
Kuzin = unokatestvér
Azt pedig végkép nem tudni. hogy vér szerinti-e vagy sem.
Az én feleségem a testvéremnek a lánya!
Mielőtt elkezdene valaki baromságokat irkálni, csak közlöm, h nem vér szerinti!
Amikor elvettem feleségül, még semmilyen rokoni szál nem fűzött össze minket.
Csak hogy közben Anyám hozzá ment a Feleségem nagypapájához, így lett rokoni szál is.
Morbid, de semmi kivetnivaló nincs benne!
8#: "értelmiségi körökben"
7#-es válaszoló voltam.
Nálam az értelmiség az intelligenciánál kezdődik.
Ha nincs vér szerinti kötöttség, semmi baj nincs azzal a kapcsolattal.
De lefordíthatom a te kis nyelvedre, ha a nem vér szerinti tesód számodra bombázó lenne, és még esetleg viszonozná is az érzéseidet, hülye lennél nem belemenni.
Vagy meleg vagy? :D
Sok hasonló ismerősöm van, ahol két elvált szülők által összekerült mostohatestvér házasodott.
Mivel a szülők házasodtak először, ezért kellett jegyzői engedély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!