Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg úgy gondolkoznak a nekik nem tetsző/csóró férfiakról, hogy azok nem is férfiak tulajdonképpen?
Én nem értem a kérdést. Minden embert levegőnek nézek akivel nincs dolgom nemtől kortól vagy bármi mástól függetlenül. Ha egy pasi feltűnően jól néz ki esetleg megnézem de ezt is csak ha épp nincs jobb dolgom.
Aki meg nem tök idegen (minimum beszéltünk már korábban és emlékszem rá) vagy épp van valami ami miatt meg kell szólítanom azt nem nézem levegőnek.
Azt szeretnéd ha boldog boldogtalant megbámulnának a nők ne adj isten minden férfihoz odamenjenek pár szót váltani? Vagy mi az amit a "nem levegőnek nézés" alatt értesz?
Itt vegyünk ketté két dolgot.
Az, hogy nem izgulok fel egy pasira vagy hogy kikosarazom, nem azt jelenti, hogy nem tartom férfinak és azt, hogy levegőnek nézem. Erősen keverve van a kérdésben a kettő. És azért nehogy már a női nem legyen kollektívan leoltva, mert Józsikát 3 nő is lekoptatta aznap (főleg ha a nő sokkal szebb nőben, mint Józsika pasiban). A helyzetre legyen ideges, ne a nőkre.
Én is elfogadtam anno, hogy én kövér nőként nem leszek a legtöbb férfinak az esete, mégsem a férfiakra voltam dühös, hanem magamra és a helyzetre (pedig később kiderült, hogy nem is magamra kellett volna, mert betegség miatt híztam, nem rossz étrend stb. miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!