Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Burger Kingben megtetszett az egyik ott dolgozó lány. Kinek milyen ötlete van, hogyan tudnék lépni felé úgy, hogy valami legyen is belőle?
Már eltelt fél év, mi történt azóta? Kezdeményeztél már, vagy még mindig az ötleteket várod, vagy hanyagolod teljesen?
Az én ötletem egy kicsit teljesen más. Légy visszatérő vendége, és mindig adj neki valami apróságot, de nem borravalót. Pl. kis csokit, vagy ilyesmit. Ne nagy dolgot, mert az kellemetlen lehet egy idegentől, viszont ne is legyen nyálas, csak kedves figyelmes. Lehetnek saját kézzel készített meglepetések is, amik viccesek, és olyasmi, amit szívesen eltesz az ember emlékbe. Ilyesmivel fel tudod kelteni az érdeklődését. Eleinte még nem is kell feltétlenül, hogy elkérd a számát, vagy akármi, elég ha csak odaadsz neki valamit kedvesen, és elmész. És azért fontos, hogy személyesen, nem úgy, hogy a kollégáját megkéred, hogy adja oda neki, ez nagyon rossz ötlet, hiszen pont a személyes varázs veszik el, meg lehet, hogy nem is adja oda, de az is, hogy nincsenek jóban a kollégájával...
Szerintem tök aranyos, ha hajtogatsz valamit, ami kicsit eredetibb a repülőnél, hajónál, csákónál, és láthatóan bele van rejtve valami kis édesség, pl egy doboz, és abban egy csoki.
Két-három alkalom után már lehet beszélgetni is, akkor már nyilván érződni fog a hatás: ő tudni fogja, hogy akarsz tőle valamit, de látja, hogy nem vagy nyomulós, Ha meglát, látszani fog rajta, hogy na megint itt van ez a fa$zkalap, vagy örül neked, és hogy várt, meg kíváncsi rád, és akkor megkérdezheted, hogy van-e kedve meginni veled egy kávét, és ha igen, mikor szabadul. Persze akkor már tényleg add meg neki a telefonszámod, ha közbejönne valami alapon, és te is ugyanígy elkérheted. De ezt csak akkor, amikor nem tartod fel!
U. i.: Ha megtudom, hogy a húgomat környékezed meg, akkor jaj lesz neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!