Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Burger Kingben megtetszett az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Burger Kingben megtetszett az egyik ott dolgozó lány. Kinek milyen ötlete van, hogyan tudnék lépni felé úgy, hogy valami legyen is belőle?

Figyelt kérdés

2017. nov. 6. 11:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Szia kérek egy sajtburgert, egy hagymakarikát meg a telefonszámodat.
2017. nov. 6. 12:56
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem hagyd békén. Naponta tucatnyi hasonló kiéhezett kandisznó löki a szánalmas szövegeit a balszerencsés kirakatba tett eladóknak .Hidd el a halál faxára kivánnak ha még te is elkezded..
2017. nov. 6. 13:36
 13/25 anonim ***** válasza:
9.-10.vagyok;Mégegy dolog,anyum,mikor mondta uncsimnak ezt a névjegykártyásat ilyen esetre, akkor azt mondta, hogy fényképes névjegykártyát csináltasson:)
2017. nov. 6. 14:17
 14/25 anonim ***** válasza:
*saját arcával,bocsi,ezt elfelejtettem:)
2017. nov. 6. 14:17
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezd meg, hogy mi a kedvence, ő mit enne és kérj egy olyat is a rendeléseddel együtt, mintha magadnak rendelnéd, de azt add oda neki. A reakciójából tudni fogod, hogy van-e pályád nála vagy nincs. Ha van, akkor már könnyebb elkérni a számát, stb.
2017. nov. 6. 14:21
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

én nagyon megalázónak érezném ha a munkahelyemen próbálnának felszedni, de ez lehet hogy csak én vagyok.

A névjegykártyás ötlet szerintem teljesen jó.

Így mindketten elkerülitek a kínos szituációkat.

Átadod az összeget és mellette a névjegykártyát :D

Ha lehet, akkor hagysz borravalót. Nem mindenhol szabad elfogadniuk a dolgozóknak.

Csináltathasz valami frappánsat fényképpel ellátva is akár.

2017. nov. 6. 14:48
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
11-es a legjobb, nőként írom. Vagy megadja, vagy nem. Mondjuk én sokszor ezt azzal hárítom, hogy én nem adom meg, de elkérem a pasi számát és van időm átgondolni, hogy hívom-e. Sajnos volt régebben rossz tapasztalatom, hogy zaklatni kezdett ezért nem adom már meg szívesen. Mondjuk a burger kingben erre nem biztos, hogy van idő, kipróbálhatod még azt, amit javasoltak, hogy odaadod cetiln a te számod, és hozzáteszed, hogy nem akarod letámadni, meg megérted, ha esetleg nem szívesen adja oda valami vadidegennek a számát, de örülnél, ha találkozhatnátok, aztán ha gondolja akkor csörgessen meg. Nálam is sokan próbálkoznak, de az ilyen gyors egyenes próbálkozás nem zavar, engem az idegesít, mikor valaki hülye szövegekkel lekoptathatatlanul próbálkozik.
2017. nov. 6. 14:52
 18/25 anonim ***** válasza:

"Ha lehet, akkor hagysz borravalót"

Ezt lehet, hogy akkor félreértené, mintha olyan egyéb jellegű szolgáltatást venne, szóval szerintem ez nem feltétlenül szerencsés. (9-10.vok megint)

2017. nov. 6. 15:14
 19/25 anonim ***** válasza:
18.vagyok megint, van ilyen kis kétbonbonos dobozka, marcipános bonbon van benne, szerintem inkább olyat lehetne akkor borravaló helyett;ez most jutott eszembe megin, miután elküldtem;rossmanban láttam olyan kis marcipános bonbonos dobozt, pár éve vettem énis egyet abból.
2017. nov. 6. 15:18
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Átadod a névjegykártyád és a hátsó oldalára tollal oda írod hogy szeretnél meginni vele egy kávét.

Ha nincs még névjegyed tudsz csináltatni pár darabot nem is drága az.

2017. nov. 6. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!