Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lányoknál lenne esélyem?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, anyámékkal élek, kopaszodom, nagy az orrom, unalmas vagyok, mint egy döglött hal, ezenkívül gyáva és jellemtelen alak vagyok. Milyen lányoknál kezdeményezzek? Én így elsőre a sántákra gondoltam, mert azok nem tudnak elszaladni...2017. nov. 5. 03:09
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és hogy el ne felejtsem, a péniszem se túl nagy, szóval szexuális téren sem vagyok egy főnyeremény.
2017. nov. 5. 03:11
2/5 anonim válasza:
Humorod az van, úgy veszem észre.
A személyiségeden kéne gyúrni,meg igyekezni anyudéktól elköltözni és úgy már lesz, akinek a kopaszodás és/vagy nagy orr előny lesz.Csak kell egy személyiség hozzá, amivel bevonzod.
3/5 anonim válasza:
Te legalább nem tagadsz le semmit, és nem teszed a szentszüzet, hogy neked biza semmi bajod, és a nők csesszék meg. Ez volt a komoly válasz.
Anyádéktól mondjuk nem ártana elköltöznöd, szerintem a híd alatt sokkal menőbb. A hajadat nyírd le középen, jobban hangsúlyozza az orrod méretét, és lehetnél kevésbé magabiztosabb.
Amúgy is, rosseb a pofád, hogy ilyen válogatós vagy, fiúk már szóba se jöhetnek?!
4/5 anonim válasza:
Ha nem èltèl külföldön, akkor esèlyed sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!