Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egzisztencia központú a társkeresés, és már semmit nem számít társkeresésnél a vonzalom és a szerelem?
Nem akarok nagyon belemenni a politikába, de a régi rendszerben még Kádár papának az volt az első dolga, hogy munkahelyet és saját lakást biztosítson egy 20 éves, fiatal felnőtt férfinak. Most már meg az van, hogy saját lakása szinte már csak az idősebb pasiknak van, és az számít ugye egzisztenciának.
Régen úgy volt, hogy egy 20 éves nő 20 éves pasival kavart, egymásba voltak szerelmesek és végül együtt is házasodtak össze és alapítottak családot.
Most meg elmegy az ember egy szórakozóhelyre, és tele van 40-45 éves pasikkal, akik nem értik, hogy a 20 éves kis tacskók mit akarnak a 20 éves nőktől? Hiszen nincs saját hitelmentes házuk, sem fiatal autójuk és miegymás, hogyan akarhatnának egyáltalán nőt?
Tényleg csak az egzisztencia számít?
hánynak lett ebből párkapcsolata?
Ismeretlen nővel soha nem beszéltem pénzről akkor se amikor viszonylag volt, meg most se amikor nemigen van
viszont mégis életem legérzelemdúsabb kapcsolatában élek öregen betegen szegényen, mert igy is látott bennem szeretni valót.
Kezdjük az ősembernél. Az az ősember volta sikerek az ősasszonyok közt, aki hozott haza zsákmányt, és meg tudta védeni a nőt..középkor ott is védelem..manapság kitágult a világ, felgyorsult a világ..sok igény van.
Én azt mondom h nagy baj van a gazdaságban, de NE adjon az állam semmit, mert paszivá teszi az embereket! Legyen olyan fizetés amiből tudsz élni, meg annyi sok munkalehetőség, h ne kelljen ezen mindig agyalni.
Biztos vagyok benne hogy sok minden megváltozna kapcsolat terén ha mindenki 5 éven belül önerőből lakást tudna venni. Lehet sok nő elhagyná a pasiját akivel most azért van h ne az utcára menjen, és rossz a kapcsolatuk.
Sok férfi lazán meg tudná hivni a nőket erre arra aki most semmit nem tud,és lehet sok olyan nőhöz jutna hozzá, amiről most álmodni se mer.Totál más volna az élet...belelóg a bilibe a kezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!