Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők nem a kocsi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők nem a kocsi alapján választanak párt, akkor mivel magyarázzák, hogy minden BMW-be az anyósba ott ül egy finom csaj?

Figyelt kérdés
De a régi e36-ostol akármelyikbe mindegyik 50kg-os yolo gyerek mellett, ott ül egy csaj akkor ,hogy van ez?!
2017. nov. 4. 01:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A sofőr számít nem az autó"

Vin Diesel

2017. nov. 4. 08:21
 12/17 anonim ***** válasza:
A targoncasok meg lenyuljak majd a tobbit is:D
2017. nov. 4. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:
nekem vannak bmw-s fiúismerőseim, a legtöbb kinti ganyé melóból szedte össze és az összes használtan vette meg.. és itthon meg ezzel akarnak menőzni. szánalmasnak tartom őket, az ilyen pasikra csak a buta libák buknak.
2017. nov. 4. 10:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne eszük az ilyen libáknak, japán autósokra buknának, hiszen akkor a kan rájuk költhetné azt a pénzt is, ami így elmegy a BMW életben tartására. :D
2017. nov. 4. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Én az utakon ezeket a "finom" csajokat legtöbbször egyedül szoktam látni jellemzően egy Nissan/Honda crossover vagy Mini Cooper kormánya mögött szóval nem tudom miről beszélsz. Az e36-os béemvék anyósülésén pedig legtöbbször "Dzsenifereket" meg filléres falusi p***ákat szoktam látni a szintén intellektuális pasijuk társaságában. De gondolom te nem értük sóvárogsz. Egyébként átlag vagy annál szebb csajokat egyformán szoktam látni pár éves (nem tekergetett jampiskodó tizeniksz éves) BMW, Lexus, Ford vagy mondjuk Porsche vezető melletti ülésében is. Szóval elég szelektív a látásod.
2017. nov. 4. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Bömci, amit hitelre vett a piacon a srác... kéne a fenének, ráadásul a BMW-kbe ülő "menő"(nek látszani akaró) idióták nagy része okozza a sok balesetet, amit ők valahogy mindig túlélnek.
2017. nov. 7. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Én a buszon is szoktam látni párokat.

A pasi mellett ott ül egy csaj, aki csókolgatja, meg minden.:"D

Mi van? :D

22/N

2017. nov. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!