Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az én kocsimmal vagizva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az én kocsimmal vagizva szedi össze egy pattanásos, vékony, beszédhibás haverom azt a csajt, akit én is fűztem, akkor szerintetek elég lesz a Jäger, vagy bontsam meg a féltve őrzött házipálinkámat?

Figyelt kérdés
Vagy mondjátok el mi kell a nőnek? :) Én már teljesen kész vagyok. Spórolok tovább a Porschéra, már egy ablaktörlőlapát és egy wunderbaum megvan. :D

2017. ápr. 22. 22:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Pálinka jägerrel, egy vödör meg 2 liter víz az ágyad mellé.
2017. ápr. 22. 22:41
 2/29 anonim ***** válasza:
Koccintsatok.
2017. ápr. 22. 22:47
 3/29 anonim ***** válasza:
Oszt miért adtad neki oda a kocsidat? Vedd visza, és a csaj is le fog kopni róla. Miért nem mondtad meg a haverodnak hogy te már fűzöd a csajt és kopjon le
2017. ápr. 22. 22:48
 4/29 A kérdező kommentje:
annyira nem durva a helyzet. :) Csak kicsit megütköztem azon, hogy pár hete nála van a kocsim, mert én életmódot váltottam, és biciklivel járok munkába, erre ő meg pont azt a csajt szedi vele össze, aki nekem is igen nagyon tetszett. Rólam meg szerintem azt hiszik, hogy csóró vagyok, azért járok napi 70 km-t binyóval, igaz 2-3 BMW-t tudtam volna venni a biciklim árán. :D Pont szerdán láttam egy szép E46 320i kabriót, ami pont annyiba került, mint a keróm. :D
2017. ápr. 22. 22:52
 5/29 A kérdező kommentje:
Tavaly fűztem a csajt, már nem téma. :) Csak kicsit tátva maradt a szám a helyzet hallatán! A kocsit visszakértem, persze. :P Inkább álljon itt a parkolóban!
2017. ápr. 22. 22:55
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem a kocsival szedte fel a csajt, hanem a személyiségével, de erre te nem gondolsz, mert full tökéletes vagy.
2017. ápr. 22. 23:19
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
De ha már "nem téma", akkor miért zavar a dolog?
2017. ápr. 22. 23:24
 8/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
A biciklidet is a Porsche gyártja? :o :D ;)
2017. ápr. 22. 23:35
 9/29 anonim ***** válasza:
Neem az Tesla igaz kedves kérdező. Sok lesz ma már a sok sztorizgatásból.
2017. ápr. 22. 23:40
 10/29 A kérdező kommentje:

8-as: A biciklim Kalkhoff (simán a kerók Porschéja), Bionx 48V-os segédhajtással (ami megintcsak a legkomolyabbak közül való).

7-es: nem nagyon zavar a dolog. Csak nem enged a kérdésbe szmájlit rakni. :) Inkább az zavar, hogy a pár randink alkalmával mindig valahol találkoztunk, sosem kellett kocsival menjek a csajért... :) Kifejezetten én szerettem volna elcsábítani, nem a nagy fehér autó.

6-os: igen, bizonyára csak a személyisége számított. Már bő fél évig dolgoztak egy helyen, és hopplá, pont akkor lett szimpatikus a személyisége, ahogy a f@staligája helyett az én kocsimmal jelent meg. :D Milyen szimpatikus az a srác az Avensisben akit eddig le se...khm.

2017. ápr. 22. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!