Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az én kocsimmal vagizva szedi össze egy pattanásos, vékony, beszédhibás haverom azt a csajt, akit én is fűztem, akkor szerintetek elég lesz a Jäger, vagy bontsam meg a féltve őrzött házipálinkámat?
Ok. A Lexus már nem az? Régen mintha az is fent lett volna a listán?
Amúgy értékelem a kérdező optimizmusát/humorát:
" Spórolok tovább a Porschéra, már egy ablaktörlőlapát és egy wunderbaum megvan"
Nekem egész konkrétan egy audi jobboldali visszapillantó tükör van meg a kocsiból (és tényleg XD) Már csak az autó többi részét kéne begyűjteni!
Szerezd meg hát mind! XD
Egy átlag laikus csajnak az Avensis nagy és biztos nem olcsó autó. :) Mondjuk nem is az!
Amúgy ma is spóroltam, mert cimborám meghívott ebédre. Így a Porschém bal első helyzetjelző-izzója, meg egy kerékanyája megint megspórolva. :D Nem, mintha a Toyo árán nem tudnék venni egy alap Boxost... :D
Volt már néhány igen szemrevaló barátnőm, csajom, de mind olyan volt, mint egy fadarab. Szinte arányos az összefüggés, hogy minél inkább kikent-kifent cicababa, annál kevésbé odaadó és szenvedélyes. Egy pár hétig együtt voltam egy észveszejtően szép modell csajjal, irigyeltek is érte nagyon, pedig szégyenszemre recskáznom kellett mellette, annyira semmirevaló volt. Még megfogni sem akarta, nemhogy bekapni, hiszen ő az ámulat-bámulat tárgya, nehogymár valamit csinálnia is kelljen. Pfejj. :D
Szóval inkább ne legyen annyira "hercegnő", de szeresse és bírja is a féktelen szeánszokat, és ne legyen "fejfájós"... :D
A túl okos lányok is rengeteget képesek problémázni... :) Meg ahogy észrevettem, az igazán okos, talpraesett nők legtöbbjének a szex nincs főszerepben - az se jó. Volt gyógyszerész doktor barátnőm is, de képtelen volt 20 percnél tovább a szexre koncentrálni, láttam rajta, hogy megunta. Pedig elég forróvérű volt, de sosem tartott nála sokáig. Egy másik kétdiplomás lány meg este 9kor még dolgozott, agyban mindenképp, 10kor meg már aludni kellett ugye... Hétvégén talán tudott egy-egy órát a szexre szánni, de akkor sem tudta beleélni magát. Másik két igen okos barátnőm meg frigid volt, egyszer az egyik ittasan el tudott menni, de aztán meg bűntudata volt... He? :O
Átlagos kell, aki nem csúnya, legyen szép a szeme, esetleg legyen szép nagy popsija, ne legyen hót süket a világhoz, lehessen vele beszélgetni, meg szeressen órákig szexelni. Se a túl okosak, se a túl szépek nem a legjobbak az ágyban. :) Igaz nem reprezentatív, de elég nagy sokaság alapján végzett statisztikám mondatja velem. :D Egy csuklós buszra nem férnének fel. :D És igen, egy Avensissel is lehet csajozni, legalább nincs az a köcsög kardánalagút, és kényelmesen lehet ujjazni a lányokat. :D Meg a kocsiban is lehet jókat hancúrozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!