Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van reális esélyem barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van reális esélyem barátnőt szerezni vékony testalkattal és 192 cm testmagassággal?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Nincs.
2017. ápr. 10. 19:51
 2/9 anonim válasza:
40%
Ha mellé van pénzed, akkor igen.
2017. ápr. 10. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Kb pont így van esélyed. Legyél elég magas és 50kiló és akkor minden rendben van. Ez a mai lányok igénye.
2017. ápr. 10. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
magasvékony fogd már be, legyél egy napra alacsony dagadt.
2017. ápr. 10. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha az arcod helyes mellé akkor igen.:)
2017. ápr. 10. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
22/F igaz? :D
2017. ápr. 10. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy?
2017. ápr. 10. 20:37
 8/9 anonim ***** válasza:

én is magas vékony vagyok, átlagos arccal és folyton rinyálok magamban, hogy jaaaj nincs barátnőm brühühü. Képzeld, a külvilág meg nem érti miért nincs nőm, mert magas vékony vagyok és az tök jó. Akkor most mi van?

Amúgy meg emberek vagyunk, minden más és más. ilyennek is és olyannak is kell lenni. Én szeretem a testalkatm, nincs testkép zavarom és nem arra fogom ha valami nem megy. Csajoktól sokszor megkapom, hogy jaaaj gyurhatnál, jaaaj izom így izom úgy. Én erre azt mondom, hogy ne irígykedjen, mert bármit ehetek;)

Ha ennyire zavar gyúrjááá, vagy fogadd el magad.

Ha valakinek emiatt nem tetszel, akkor az annyit is ér barátom!

2017. ápr. 11. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
amíg magadat nem tudod elfogadni, addig hogy várhatod el, hogy más elfogadjon!?
2017. ápr. 11. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!