Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidja sok férfi a nőket amiatt, hogy meghívatják magukat italra vagy vacsorára?
"hiszen nem tudok kezdeményezni"
Olyan nincs, hogy valaki nem tud, esetleg nem akar és lusta.
Mert nekik még pénzük sincs, nemhogy más egyéb dolgok, amik kellenének a párkereséshez... Úgy vannak vele, hogy ha lenne pénzük, akkor tudnának csajozni. Valami kifogás mindig kell.
A pénz századrendű dolog a párkeresésnél. Normális nő nem fogja elvárni, hogy akármit is fizess neki, maximum az első randin. De ezeknek hiába mondjuk, falra hányt borsó. Ők jobban tudják, hiszen életükben már 3 nővel beszéltek (és jófejségből ebbe még csak az anyukájukat sem számoltam bele).
mert ennyire nagyvonalúak :D
mondjuk az nekem sem tetszik, ha elvárás, jobb szeretem ha én döntök és nem követelésként van jelen a dolog
persze számomra fontos gesztus, de tanultam a korábbi esetekből, nem mindenki érdemli meg :D
Sajnos vannak elég nagy férgek, kedves utolsó. Volt, akivel konkrétan úgy ültem asztalhoz, hogy tisztában volt vele, hogy nem akarok egyéjszakásokba futni. Erre 2 ital után közölte, hogy én ma nála fogok aludni. Először azt hittem, poénkodik. Aztán mikor látta, hogy hajthatatlan vagyok, konkrétan otthagyott, hogy ok, akkor fizess. Mármint hogy az övét is.
A másik hisztizett a pénztáros csajjal, mert egybeszámolta az 500 forintos kávénkat. Nekem kellett odamennem és szólni, hogy mehet egyben, majd készpénzben odaadom neki utólag, akkor nyugodott csak le.
Volt, aki meg a hátam mögött nevezett mindenféle számító krvának, mert kijelentettem, hogy én nem fogok ilyen hidegben fagyoskodni, üljünk be valahova egy italra inkább, kényelmesebb...
Sok szemét nő van, elismerem, de ti is tudtok alkotni. És akkor még ezek a gyengébbek... Mikor valaki konkrétan megfogta a kezem és rátette a farkára az asztal alatt, akkor lett elegem a randizásból egy időre. Pedig nem alja alakokkal mentem sehova. Nagyon szépen tudják tenni a fejüket, mert azt hiszik, hogy élőben majd meggyőznek:)
#8: "... de ti is tudtok alkotni..."
Maximum a parasztjaid, akivel randizgattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!