Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül fogok így maradni?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogva a lényeget leírni.

Úgy alakult az életem, hogy a szüleim meghaltak, ezért hazaköltöztem Bp-ről falura néhány éve.

Van házam, autóm, megtakarításom, relatíve jó munkám, amit szeretek is, szorgosnak tartom magam és úgy gondolom, hogy emberileg a legtöbb embertől "jobb" vagyok vagy mondjuk úgy, hogy próbálok mindig ember maradni (sajnos akkor is, ha nagyon szarul jövök ki belőle...). 27 vagyok és egyre inkább attól tartok, hogy egyedül fogok maradni, nem lesz senkim.

Amíg nem laktam itthon (mondhatni kb. 9 év), megszakadt a kapcsolatom a régi, helybeli haverokkal, így baráti társaság nélkül maradtam. Persze felvehetném velük a kapcsolatot, de kb. mindannyian alkeszok lettek, így nem vágyom a társaságukra.

Tehát nincsenek olyanok, akikkel elmehetnék ide-oda és ismerkedhetnék, egyedül pedig nem fogok, mert akárki akármit mond, egyedül menni pl. szórakozóhelyre elég para.

Így abból áll egy átlagos hétköznapom, hogy 7:30-kor indulok dolgozni, 17-re hazaérek, internetezek, sorozatot nézek, foglalkozok a kutyával, megcsinálom a szükséges ház körüli tennivalókat. Ebbe kezdek belefásulni...nem kicsit.

Ezekhez párosul az, hogy nem tudok megbízni könnyen az emberekben korábbi tapasztalatok miatt és nincs önbizalmam.

Gondoltam rá, hogy regisztrálok internetes társkeresőre és szerencsét próbálok, azonban ezzel kapcsolatban is problémákat találok. Az egyik az előbb említett önbizalom hiánya, másik az, hogy nem gondolom magam szép embernek (szerintem nem vagyok egy bányarém és szerintem vannak sokkal csúnyábbak is, de én így érzem) ezért nem számítok sok sikerre, illetve nem szívesen raknék fel publikus képet, mert elakarom kerülni, hogy véletlenül egy ismerős megtaláljon :D ha pedig nem publikusként teszem fel, akkor lehet ráírok valakire, aki nem is fog vele foglalkozni, mert nem lát az üzenet mellett egyből egy képet is.

Plusz nem vagyok kigyúrva (és nem is akarok), viszont úgy vettem észre, hogy manapság a legtöbb lánynak, hölgynek ez imponál.

Ezekhez társul még az a tény, hogy a legtöbb hozzám hasonló korú vagy fiatalabb lány városon él, akkor nem szívesen költözne falura. Én kompromisszumkész, alkalmazkodó vagyok, de a költözés kizárva, mivel most is csak azért lakok itthon, mert nagymamámmal élek, akinek sokat köszönhetek az életemben.

Ezeket figyelembe véve jelenleg úgy érzem, hogy vagy egyedül fogok maradni vagy összejövök egy helybelivel "kényszerből" vagy "megtalálom a tűt a szénakazalban". Az első 2 opciót jó lenne elkerülni valahogy :D

Valakinek van tuti megoldása?

2017. nov. 1. 17:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Ötletem: első körben nézz magadba, szállj le a magas lóról, vegyél vissza az arcodból, és egyéb közhelyek."

Az én ötletem pedig az, hogy akkor beszélj így valakiről, ha ismered az illetőt. Ha ismernél nem mondanál ilyet, mert egyáltalán nem ilyen vagyok, amilyennek te leírsz... sőt... teljes mértékig az ellenkezője.

Illetve szerintem a leírtakból se következik az, amit te írtál "válaszként".

2017. nov. 19. 20:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Még azzal kiegészíteném, hogy olyat sem írtam, hogy az ismerőseim többnyire alkeszok, csak lehet, hogy nem sikerült értelmezned a leírtakat, mert úgy tűnik valamin vérszemet kaptál és dühből válaszoltál :)

Mindössze annyit mondtam, hogy hazaköltöztem és az itteni régi barátok/haverok túlnyomó többsége lett alkesz.

Helybéli ismerősök és az összes ismerős két külön tartomány.

2017. nov. 19. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Igazad van. Gondolom te ismered az emberek tőbbségét, hogy így kijelented, hogy jobb vagy náluk.

Egyszerűen nem ez az első önsajnáltató álnaív kérdés, miközben az első provokációra egyből kibújik a szög a zsákból. Érezni ahogy haragszol a világra, mert úgy érzed, nem tudsz beleilleszkedni, vagy csak elvesztetted vele a kapcsolatot.

2017. nov. 19. 22:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatni akarom magam, mert nem szokásom, csak ez most kikívánkozott belőlem.

Persze nem ismerem az emberek többségét, mert senki se ismeri, viszont ha eddigi iskoláimra, munkahelyeimre stb. gondolok, akkor így érzem.

Azt nem tagadom, hogy haragszom a világra, mert így van. Ez tény. Eddig mindenhová betudtam illeszkedni, azonban nem kötelező mindig minden élethelyzetben beilleszkedni minden közösségbe, mert ha muszájból csinálod, akkor az már nem beilleszkedés...

2017. nov. 20. 08:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan teltek a napjaim,és vajmi kevés esélyt láttam rá,hogy így harminc felett megtalálom,akit nekem szántak.Aztán elkezdtem tenni magamért,fogytam pár kilót,illetve szerencsét próbáltam a neten.Szerintem megérte,neked is javaslom.
2017. nov. 29. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:
A 25 év feletti szüzesség férfiaknál szinte a pestissel egyenrangú. Minden nő kerüli őket.
2017. dec. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!