Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Élőben nem jön be pasi de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben nem jön be pasi de interneten annyira jó volt, érdemes így folytatni mert ugyanakkor hiányozna ha nem lenne nekem?

Figyelt kérdés
OlyAn jó vele meg beszélni is jó vele meg jó ember, van értelme folytatni úgy hogy élőben nem éreztem vonzalmat? Ha tartom vele a kapcsolatot előbb utóbb megszeretem és vonzódni fogok hozzá?
2017. nov. 1. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Esetleg még egy élő találkozásnak van értelme. Ha akkor sem tudod elképzelni, hogy csókolóztok, jót szexeltek, akkor semmi érelme. A vonzalom vagy működik, vagy nem, ez ellen nem tudsz mit tenni.
2017. nov. 1. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
De olyanról hallottam már hogy idővel alakul ki nem azonnal
2017. nov. 1. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Ha neked van értelme vonzalom nélkül belemenni egy kapcsolatba, lelked rajta. Hiányozna, igen, mert gyorsan megszokja az ember, ha valakivel napi rendszerességgel beszélget.
2017. nov. 1. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Idővel alakul ki, az nem olyan.

Voltam ilyen helyzetben is. Nem olyan. Sosem volt annyira lángoló a szerelem, jött egy jobb pasi, azonnal el tudta a szívemet csábítani.

Szakítanom kellett az illetővel.

nem olyan, hidd el.

Én az emberi értékek híve vagyok, nagyon fontos számomra a jó gondolkodás, észreveszem a személyiségben a valódi értékeket, kell az intelligencia, a kedvesség és közben a férfias kiálllás, DE! ha nincs kémia, nem fog működni.

És ez nem szépség kérdése, tényleg inkább egyfajta hormonális összepasszolás lehet ez. Volt nekem vonazalmam nem szép pasi felé is. De tényleg higgy nekem, kérlek, mert a másikkal szúrsz ki, ha igazi vonazlom nélkül mész bele a kapcsolatba, ileltve a szex nem lesz olyan, és attól te is szenvedsz, (tpasztalt) meg ő is, mert belül megérzi.

2017. nov. 1. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nőként vagy azonnal kialakul a vonzalom, vagy soha nem fog. Ha nem tetszik külsőre, soha nem fogsz vonzódni hozzá.
2017. nov. 1. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Engedd el, ne húzd az idejét. Ilyenkor jön az az epizód, hogy jó, hogy van, hogy értelmes, hogy meghallgat, etc, ezért elengedni nem akarod, pedig tudod, hogy mint férfi nem fog kelleni. Ezzel akár éveket tudsz majd rabolni az idejéből, aztán ha jön neked valaki, akkor úgyis ejted.
2017. nov. 1. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!