Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon ez az oka az itt siránko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez az oka az itt siránkozó férfiak társkeresési nehézségeinek?

Figyelt kérdés

Hogy külsőre nagyjából ilyen nőket keresnek (volt, aki bevallotta konkrét, de a többség esetén csak abból sejteni, ahogy az átlagosabb lányokat lekicsinylik):

[link]

[link]

De közben legyen házias, szerény, végképp ne kelljen rá költeni, dolgozzon 8 órában, edzze magát fitness modellé, mellette csinálja a házimunkát, ne válogasson a férfiak közt, ne legyenek igényei párja külsejét vagy jellemét illetően, ne legyen sok pasi a múltjában, vagy ha lehet, legyen még szűz, de emellé kellően tapasztalt is r.banc az ágyban.

Valóban így lenne?

2017. okt. 31. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Persze ha én küldök képet a nekem tetsző nőkről akkor meg azért vagyok lecseszve, hogy igénytelen vagyok, azért nincs nőm (?) :D

(tény, hogy a társadalomtól éltérő a nőízlésem, de nekem akkor is ők tetszenek, pont)

2017. okt. 31. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
11. Nem biztos, hogy a nők igényteleneznek le emiatt... sőt, általában inkább a pasasok szoktak.
2017. okt. 31. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam itt sirankozni, és nekem az egyetlen bajom a társkeresesben, hogy nem mozgok olyan körökben, hogy ismerkedni tudjak, ( és sztem sok itt sirnakozo férfi szinten így van vele ) , nehezen kezdemenyezek ( mint sok itteni férfi ) illetve túlságosan komoly kapcsolatot keresnék... Hiába vagyok 190 centi magas, hiába nézek ki viszonylag jól, hiába vannak komoly céljaim és biztos anyagi hátterem, nehezen adom meg az első löketet. És sztem sokan vannak még így
2017. okt. 31. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:

12 pedig a nők szoktak.

A baráti körömben a férfiak sokkal inkább elfogadóbbak külső tekintetében mint a nők.

2017. okt. 31. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Azért rinyálnak, mert az önfejlesztés náluk annyit jelent, hogy ülnek a tévé,sorozatok, musick tv előtt és nézik a csajos videóklippeket, kiverik a kis lompost, iszak egy bögre kakaót, és újra a tévé elé ülnek és nézik az agyhalott műsorokat vagy felmennek közösségi face insta és nekik az a 100% valóság, ami ott tárul a szemük ell kép formájában, olyanról, hogy képmanipuláció, retusálás soha sem hallottak.
2017. okt. 31. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Nem azért sikertelenek, mert ilyenek vagy olyanok, hanem azért vannak itt, mert sikertelenek.
2017. okt. 31. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!