Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez az oka az itt siránkozó férfiak társkeresési nehézségeinek?
Hogy külsőre nagyjából ilyen nőket keresnek (volt, aki bevallotta konkrét, de a többség esetén csak abból sejteni, ahogy az átlagosabb lányokat lekicsinylik):
De közben legyen házias, szerény, végképp ne kelljen rá költeni, dolgozzon 8 órában, edzze magát fitness modellé, mellette csinálja a házimunkát, ne válogasson a férfiak közt, ne legyenek igényei párja külsejét vagy jellemét illetően, ne legyen sok pasi a múltjában, vagy ha lehet, legyen még szűz, de emellé kellően tapasztalt is r.banc az ágyban.
Valóban így lenne?
Persze ha én küldök képet a nekem tetsző nőkről akkor meg azért vagyok lecseszve, hogy igénytelen vagyok, azért nincs nőm (?) :D
(tény, hogy a társadalomtól éltérő a nőízlésem, de nekem akkor is ők tetszenek, pont)
12 pedig a nők szoktak.
A baráti körömben a férfiak sokkal inkább elfogadóbbak külső tekintetében mint a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!