Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknek nem az a 2. kérdésük ismerkedésnél hogy mit csinálsz szabadidődben?
"nem,átlagos vagy mások számára csunya nőkre szoktam irni,azok se válaszolnak"
1. Ennek semmi köze a kérdéshez, mint ahogy egyik előző kommentednek sem, mehetsz máshová önigazolást keresni.
2. Ha nekik is úgy írsz, mint ahogy ide, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem ír vissza..
2. Ha nekik is úgy írsz, mint ahogy ide, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem ír vissza..
mért,hogy irok?
a nők hogy irnak?egyszer találkoztam egy lánnyal,mondta hogy vagdossa magát,erre mit mondtam volna?utána 1 héttel később összejött valakivel
Mert ez is fontos egy kapcsolatban. Hogy van-e közös pont és baj-e, ha nincs.
Pl. én utálok túrázni, inkább itthon binge-elek netflixen. Itt lehet az, hogy akkor inkább hagyjuk egymást, mert nem egyezünk, vagy egyetértünk abban, hogy nem kell mindig egymáson lógni, és ha neki túrázni van kedve, megy a túrabarátaival, én meg letöltök egy szezont valamiből.
Húha... Eddig csak az volt a "gáz" kérdés a gyakorisok szerint, hogyha valaki a munkádról kérdez, mert ezzel elvileg a fizetésedet akarja megtudni. De úgy tűnik mostantól már az is gáz, ha valaki a munkán kívüli életedről kérdez... Csak tudnám akkor miről szabad kérdezni egy randin? :D Vagy ne is beszélgessenek most már az emberek egymással, csak üljenek ott csendben egymással szemben? :D
Hogy a fenébe akarod a másikat megismerni, ha semmiről sem szabad már kérdezni???
A másik ilyen agylohasztó kérdés a mi a hobbid.
Mire egy átlagos ember hazaközlekedik a munkából-iskolából, ellátja a háztartását, összekészül fejben és valóságban a másnapra, tisztálkodik, lazít egy picit, addigra alvásidő. Mikor hobbizna vagy lobbizna(haha).
Akkor mégis mivel indítson? Talán az, hogy mit jelent számodra az élet? Foglalkozol önismerettel?
Ha az alapvető dolgokat nem tudja az ember, akkor hogy kérdezzen rá mélyebb témákra?
Házat se a tetejénél kezded el építeni kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!