Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostituáltakhoz járkálok életem végéig, lehetek boldog ember?
Annyi kritérium alapján nem felelek meg a mai nőknek, hogy egyszerűen félek próbálkozni náluk.
29/F
Üdv, igen pánikbetegséggel diagnosztizáltak és kétféle gyógyszert szedtem rá egy évig. Ez okozta a szúrást és a "halálfélelmet". Szerencsére nem a szívemmel volt a gond, de még mai napig néha rámtör... még fél évvel a nagyon parás időszak után is előjött. Sajnos ezek összefüggenek, a stressz iszonyú dolgokat tud művelni az emberrel. A szememet műteni kell előbb utóbb, egy krónikus autoimmun gyulladás miatt...és elég kockázatos. Mesélhetnék még milyen problémák jöttek ki, de inkább nem teszem. Örülök hogy már pár éve tünetmentes vagyok.
Pont leszarom mit hiszel el belőle, csak azért írtam le, hogy értékeljétek az egészséget. Értékeljétek azt ami van, és onnan még fel lehet állni. Mindenki természetesnek veszi, hogy tud járni, lát, hall. Pedig nagyon nem az. Ez egy ajándék, és minden más csak további ajándék. Életed nője is egy ajándék, nem alapjáraton jön... viszont lehet érte tenni. Ez nem egy probléma, egy betegség, egy szerencsétlen baleset...hanem egy kihívás amit meg kell oldani.
A GYK-n síráson kívül mit tettetek a magány ellen?
Hányszor randiztatok az utóbbi időben?
Mit tettetek a boldogságért? Mert én amikor megtehettem eljártam randizni, elhívtam lányokat és el is jöttek, alakult is a dolog annak idején. Most viszont nem érzem magam késznek egy kapcsolatra. Még nem, ezért nem is randizok egyáltalán.
A boldogságnak teljesen más fogalma van az egyszerű embereknél, mint akik intelligensebbek. Ezért sincs általános boldogságfogalom.
Csak keveseknek adatik meg, hogy szeressék őket.
Kérdező!
Lehetsz boldog úgy is. Elvégre nem kell attól rettegned állandóan, hogy a párod mikor csal meg, mint párkapcsolatban tennéd.
"A boldogságnak teljesen más fogalma van az egyszerű embereknél, mint akik intelligensebbek. Ezért sincs általános boldogságfogalom."
megint az eszetlen duma.
Talán érvekkel kéne megcáfolni, nem?
Vagy hová akarod még csökkenteni a %-ot, rekordot akarsz dönteni? :D
Nézd csak meg egy nagyvárosi embert és egy törzsi benszülöttet... ha továbbra is azt mondod, hogy a boldogság fogalma, mértéke és igénye ugyan az, akkor röhögök egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!