Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az ha egy csinos nő alacsony igények mellett is évek óta keresi a párját?
Figyelt kérdés
Nagyon csinosnak tartanak és vonzónak is, mégis kínlódok a társkeresésben több éve nem találom a páromat. Ami fontos hogy szeressen lehessen vele jókat beszélgetni intelligens legyen. Egyáltalán nem zavar ha el van hízva vagy jóval alacsonyabb nálam vagy esetleg hiányzik elől egy foga, nekem csak a lelki dolgok fontosak, de így sem sikerül összejönni egy normális férfival Lehet interneten sikerem lenne, nem tudom de nagyon taszít az internetes ismerkedés2017. okt. 28. 14:39
11/33 anonim válasza:
:) lelki dolgok. Na az meg mi ?
12/33 A kérdező kommentje:
Közös hang kedvesség humor empátia érzelem szeretet
2017. okt. 28. 15:13
13/33 anonim válasza:
Tehát kedves és vicces legyen meg szeressen. Hát eléggé alul kalibraltad az igenyeidet de valami akkor nálad vagyon gáz mert gyakorlatilag ez alapján egy sötét kövér fogatlan de kedves fickó elég neked, ha humoros. Hmmm.
Valami nem kerek itt :))
14/33 anonim válasza:
Közlöm a kedves fórumtársakkal, hogy az első válaszban felvázolt lehetőségek közül a 2. biztosan igaz. Írt nekem, de a legelső levelében elutasított.
15/33 anonim válasza:
Ja bocs meg a fő kérdésnél volt hogy ne legyen sötét. Akkor azért az más.. akkor nem tudom, lehet hogy olyan ertelmest keresel ami már nem hozzád való.
16/33 A kérdező kommentje:
13. Hidd el nagyon kevés emberbe van meg a kedvesség, szerintem ezek lehet mégis magas elvárások.....
2017. okt. 28. 15:19
17/33 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok kedves ember van. Ertelmes már kevesebb.
18/33 anonim válasza:
Azt hiszik az emberek, akkkor lesz boldog párkapcsolatuk, ha lejjebb adják az igényeiket, miközben inkább pontosan tudni kéne megfogalmazni azokat. Az, hogy te igénytelen vagy, nincsenek elvárásaid, nem túl vonzó. Legyenek.
19/33 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok, csak férfiban. Tudom, milyen ez, amikor az egész környezeted folyton csodálkozva kérdezget, hogy "hát neked még hogyhogy nincs párod, hiszen nagyon jó parti vagy"... Talán te is olyan vagy, mint én, hogy nagyon nehezen esel szerelembe, illetve csak olyannal jönnél össze, akihez lelkileg kötődsz. Szép társat könnyű találni, de olyat, akihez szellemiségben és lelkiekben passzolsz, nehéz, ahhoz nagyon nagy szerencse kell.
20/33 anonim válasza:
Hol próbálsz ismerkedni?
Valahogy a tudatára adod a férfiaknak, hogy szabad vagy?
Én például ez utóbbi miatt nem szoktam közeledni nőkhöz, az én korosztályomban 99% már házas, és nincs kedvem kínos szitukba kerülni, hogy kedves vagyok, de otthon várja a férje, meg a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!