Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online ismerkedésnél hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedésnél hogyan lehet a leghamarabb kideríteni, hogy valós személy-e a partner?

Figyelt kérdés

Sajnos már kétszer belefutottam olyanba, amikor egy pszichopatával beszélgettem, mint utólag kiderült.

Ami azt illeti, lehet van bennem ennek tudatában egy enyhe üldözési mánia, paranoia, sokáig nem is ismerkedtem online.

Most felmentem egy oldalra, elkezdtem beszélgetni egy "lánnyal", de olyanokat írt, ami után kicsit kételkedek benne, hogy valós nő-e.

Pl. hogy kiírtam az adatlapomra a testalkathoz, hogy lehetőségeimhez mérten küzdök az irodai ülőmunka hatásai ellen, erre azt írta vissza, hogy neki valahogy jobban bejön az átlagos, vagy kicsit apu test, mert reálisabbnak érzi, mint az ablakos hasú gyurmagyurikat. (Holott tudva lévő, hogy minden nő a kigyúrt atlétákra vágyik.)

Mondjuk a képei alapján ő sem egy fitnesszgebe szerencsére, de nagyon csinos. A képeire nem ad találatot a google, régebben az egyik ilyen kamus úgy bukott le, hogy egy ukrán közösségi oldalon kiszedte a képeit a képkereső.

Szóval tök szimpi a beszélgetés alapján, de az ilyen kijelentései miatt kicsit bizonytalan vagyok. Főleg hogy tudom, hogy a pszichopaták nagyon manipulatívak, nehéz felismerni őket.

Nyilván kicsit később telefon meg más kapcsolattartás is befigyel, de nem akarok ezzel indítani rögtön, mert ha meg valós, nehogy elijesszem a túlságosan rámenős viselkedéssel.

Nektek van valami tanácsotok? Vagy csak én parázom túl?

#randi #ismerkedés #pszichopaták felismerése
2017. okt. 26. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

" (Holott tudva lévő, hogy minden nő a kigyúrt atlétákra vágyik.)"

Már megint az általánosítás.Nekem egyáltalán nem vonzóak ezek az egy kaptafára készült fitneszes pasik.Borzasztóan unalmas velük az élet, állandóan az edzésen, egészséges életmódon jár az agyuk.Semmi más témájuk nincs.Arról nem beszélve, hogy milyen rosszindulatúak tudnak lenni másokkal, akiket ez ennyire mániákusan nem vonz.Kell a fenének olyan ember, akinek az agyában csak súlyzók, meg magvak vannak, a porokról már nem is beszélve...ezt sem veti meg a többségük, csak elérje az áhított izmokat, mer' attól lesz jó pasi szerinte.Téves út.Sokkal vonzóbb az a típus, aki nem esik ilyen túlzásokba és más témája is van az edzőtermeken kívül.Nem baj, ha olykor sportol valamit, de ne ez legyen már központi helyen az agyában.Jobban kedvelem a kicsit puhább típust.

Én a helyedben nem kételkednék ezen a téren ebben a lányban.Nem mindenki szereti a fanatikusan edző, kigyúrt Janikat.

2017. okt. 27. 05:15
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Csatlakozom a 11-es válaszolóhoz.

Én is vonzónak találom az átlagos testalkatú férfiakat, nem a kockahas a lényeg, ha a személyisége tetszik, egy hullámhosszon vagyunk, akkor tök mindegy hogy kockahasa van-e vagy sem.. Nem szempont. Szóval emiatt a kijelentés miatt szerintem egyáltalán nem pszichopata. Vannak ezzel még így páran, akiknek tetszik az átlagos/"apatestű" férfiak.

Nem tduom, mióta beszélgettek online, de szerintem,ha már hetek óta, akkor nyugodtan felhozhatod a telefonos témát.

2017. okt. 27. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:
gugli képkeresőbe rakd be mindig a képet!
2017. okt. 27. 16:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Megvolt a 3. kamus is. Ezek szerint tényleg szét kell szteroidozni magam, ha barátnőt akarok. :(
2017. okt. 29. 02:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Kapd már össze magad az önsajnálatból. Három csaj válaszolt a kérdésre. Mindhárom leírta hogy nem jön be neki a túlzott izomzat. Nekem is valami apatest szerű alakom van de sose volt ez gond...
2017. okt. 29. 05:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Kiderült hogy minden nő amőbákra vágyik. :)
2017. nov. 29. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!