Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőkön csak olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön csak olyan nők vannak, akiknek semmi se jó, és igazából nem is keresnek társat?

Figyelt kérdés

Vagy van a második kategória, akik nagyon csúnyák és kövérek, de kategóriákkal jobb pasit szeretnének maguknak, mint amilyenek ők csajban.

Egyébként is sokkal több a férfi egy netes társkeresőn, sokkal-sokkal több, de az a kevés csaj aki fent van, azok is ilyenek?

2017. okt. 26. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
jaja
2017. okt. 26. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom, sok nőnek írtál levelet. Nem kaptál választ, ezért kitaláltál valami mondvacsinált indokot, hogy miért is lehetett ez. Mindig jó másokra kenni a dolgot, mint magunkban keresni a hibát, igaz? :D
2017. okt. 26. 18:16
 3/8 Lazy Lover ***** válasza:
12%
igen! meg ego tuningolásra
2017. okt. 26. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

6 éve voltam utoljára társkeresőn, aztán most megint. és mit látok? hogy ugyanazok a hölgye (csinosak, csúnyák vegyesen) még mindig fent lógnak.

erre nehéz azt mondani, hogy 6 év alatt egy ócska normális randit nem találtak, csak hülyékkel futottak össze, és minden férfivel gond van, mert a hölgyek nem játékból, egó tuningból és hasonlókból vannak fent, hanem keresik az igazit.

2017. okt. 26. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
65%

Te miért léptél fel újra 6 év után, kedves #4 válaszoló?:)

Nem minden csajra igaz, amit a kérdezõ írt. Habár mindenki társkeresõi szándékkal lép fel ilyen oldalra, de az nem jelenti azt, hogy bárkivel leállnának, vagy azt, hogy magasak az ígényeik. Az ígény szubjektív dolog, nem mondom, hogy semmi sem jó. De ez nem jelenti azt, hogy bármi jó lenne. Te meg úgy veszed, hogy bárki jó kéne legyen nekik, ha társkeresõre regisztráltak.

2017. okt. 26. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Voltam fent társkeresőn, fél évet. Voltak igényeim, elég sok, de így is ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy társat találjak, mert azt akartam találni. Azóta összeházasodtunk:)

Az emberek ízlése nem függ össze a saját kinézetükkel. Az csak úgy van. Valaki vagy tetszik, vagy nem. Ezzel nem lehet mit csinálni. Olyannal meg értelmetlen összejönni akihez az ember nem tud vonzódni, mert halálra van ítélve az egész kapcsolat. Időpocsékolás.

Nem kell általánosítani.

2017. okt. 26. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
A tarskeresokon droidok vannak.
2017. okt. 26. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

"Te miért léptél fel újra 6 év után, kedves #4 válaszoló?:)"

Marha nehéz kitalálni... összejöttem valakivel, aztán mikor vége lett, akkor felnéztem újra.

2017. okt. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!