Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehezebb egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb egy nőnek társat találni mint egy férfinak amikor állítólag férfitöbblet van?

Figyelt kérdés

Egy olyan munkahelyen dolgozok ahol a kollégák több mint 80 százaléka nő.

Kb ezer 600 fős a munkahely.

A kolléganők több mint fele 35 év alatti. Ezek közül a nők közül kb. 20 százaléknak van csak komoly kapcsolata vagy férje. Így borzalmas sok fiatal nő keresi a társát, nagyon sok csinos nő van köztük.

Minden kolléganőm szenved hogy nem talál normális pasit, csak szexre akarják stb......

2017. okt. 26. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Azért ebben az is benne van, hogy sok nő sokáig túlzóan válogat és 35-40éves korára jön rá, hogy túlbonyolította a dolgokat.(van az a vicc is az áruházas de most nem fejtem ki a lényeg a férfiak szinte mind bemennek a 3-dik emeleti nőkhöz amíg a nők csak mennek egyre feljebb majd hoppon maradnak)

De tény, hogy sok férfi nem akar fiatalon családot alapítani, hanem élni.

40/F

2017. okt. 26. 16:14
 2/12 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Alpvetően nehéz társat találni, akár férfi vagy akár nő az illető. Nem tudom más hogy van vele, de számomra nagyon nehéz volt mindig is.
2017. okt. 26. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az az átkozott férfitöbblet... Minden erre vezethető vissza. Tegnap sikerült megfáznom - rájöttem, hogy ez is a férfitöbblet miatt volt. Ma meg délután nem kaptam kenyeret a boltban, ahova járni szoktam. Hát nem ennek is a férfitöbblet az oka? :DDD
2017. okt. 26. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Nem nehezebb csak nem akarnak, elvezik hogy minden heten massal dugnak.
2017. okt. 26. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Sztem ennek is Soros György az oka...
2017. okt. 26. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom hogy hiába a férfitöbblet, nagyon kevés az ápolt rendezett, jól öltözött pali. És ez még csak hagyján de sajnos sok a csúnya is de ez adottság ebbe nem kötnék bele, de hogy ápolatlan 80%. az elfogadhatatlan. Inkább egyedül maradok.
2017. okt. 26. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
20% reprezentatív v hasraütésre mondod? Nem nehezebb egy nőnek társat találnia, a férfi meg poligám de ez már évezredek óta így van, szóval lassan megszokhatnátok :D
2017. okt. 26. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Mi az ápolatlan?

Használok kézkrémet, néha testet is, borotválkozom 2-3 naponta, tusolok napi 1-2-3x, nem dohányzom. Hajmosás heti 1-2.

De nem hordok öltönyt, jó fodrász az csak másfél havonta 1x...Körömvágás rendszeres és 4 helyen borotválkozom.

Régen rendszeres sport is volt, de a gyerek óta...

40/F

2017. okt. 26. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes munkahely lehet. Mi ez, egy hatalmas sztriptíz bár? Akkor érthető lenne.

Nálunk szinte mindenkinek van párja, kortól és nemtől függetlenül.

2017. okt. 26. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az ápolatlan?"

Azt jelenti hogy nem igy nez ki:

[link]

2017. okt. 26. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!