Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még sincs így férfitöbblet?
Sokan mondják hogy férfitöbblet van és ez gond lehet a párkeresésben. Szerintem egyáltalán nncs ismerkedés komoly párkapcsolat terén férfitöbblet, sőt inkább nő többlet van.
Ugyanis tény hogy több a meleg férfi mint leszbikus nő, illetve jóval több férfi nem akar komoly kapcsolatot mint nő. Így értelemszerűen mindjárt nincs is férfi többlet komoly kapcsolatra vonatkoztatva.
én mégis egyedül maradtam..
vmi azért lehet
"Ugyanis tény hogy több a meleg férfi mint leszbikus nő, illetve jóval több férfi nem akar komoly kapcsolatot mint nő. Így értelemszerűen mindjárt nincs is férfi többlet komoly kapcsolatra vonatkoztatva."
Na srácok, erről van szó!
Fő az optimizmus ;)
Attól, hogy sok férfi nem akar komoly kapcsolatot, még semmi nem tartja vissza ôket, hogy 2-3 nőt hulyitsenek párhuzamosan.
Pont azok a haverjaim nem gondolkoznak semmi komolyabban, akik a legnépszerűbbek a nőknél, egy fűszálat nem tesznek keresztbe, miért tennék, így is több nő van az életükben, mint amennyit elbírnak
1. De sok férfi nem simán meleg, hanem biszex. És ők ugyanúgy ott vannak a "piacon".
2. A legtöbb férfi aki olyan, nem olyan idióta, hogy megmondja hogy ő nem tartós kapcsolatot keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!