Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párotokat?
Haveri körben.
Előtte: volt osztálytárs, egyetemi csoporttárs.
Nem tudok ismerkedni ismerősi körben, mert gimnázium óta nincs ismerősi köröm. Hétköznap gyakorlatilag csak munkába járok és haza, pedig csak a sima 8 órát dolgozom. A családommal és kb egy kézen megszámolható nagyon régi évtizedes barátokkal jó a viszonyom, de amúgy nincs semmi ismerősi köröm. Elvagyok én a kollégákkal is, stb, nem vagyok kuka, de utálok csak azért társaságba járni, hogy aztán abból egyszer (fél év múlva, két év múlva, stb...) legyen valami női ismerős akivel összejövök.
Ezért ismerkedem (amúgy sikeresen, pl mert jól, okésan nézek ki) az interneten vagy Tinderen. El sem tudom képzelni hogy akik ismerősi/szocális körben ismerkednek (amiket itt írtak: jóga, lőtér, haveri kör, egyetemi csoporttárs, esküvő, edzésen) ezekhez mennyi száz és ezernyi óra befektetés kell hogy összejöjjön, csurranjon-cseppenjen valami. Köszi, ebből nem kérek.
Én nem azért jártam ide-oda, hogy ismerkedjek, éppen ezért nem érzem úgy, hogy elvesztegetett idő lett volna, meg hogy végre "csurranjon-cseppenjen" valami.
Összetalálkoztunk, a közös hobbi kapcsán beszélgetni kezdtünk, majd számot cseréltünk, a többi pedig pikk-pakk alakult.
A lőteres...
17:
OK. Értem tényleg.
Viszont ha nekem nincsenek szabadtéri, házon kívüli hobbijaim és gyakorlatilag személyesen nem találkozom, nem ismerkedem új emberekkel, akkor marad az internetes ismerkedés.
Mi itt a középiskolában egy szavalóversenyen.
18/L 18/F
Itt ott...
Volt akit internetes játékban, volt akinek a mevét megkaptam meditálás közben.
Mit számít? Mindenhol kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!