Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tetszenék a férfiaknak ha feltöltetném a ráncaimat?
Elég baj ha már 26 évesen ilyen eszedbe jut. Még azt sem lehet mondani hogy öregszel mert még a 20-as éveidben jársz. Fogadd el hogy már nem vagy tini.
Ha már most ezen agyalsz akkor mi lesz később. Egyébként nem is biztos hogy annyira látszanak azok a ráncok . Az emberek képesek saját "hibáikat" néha felnagyítani.
26 vagyok, 2 éve van ránc a homlokom közepèn vízszintesen.
Szerintem észre sem veszik a férfiak, nekem is nagyon kell néznem, hogy észrevegyem.
Ha szóvátettèk, kezdj vele valamit, lehet leviszi egy egyszeri archámlasztás.
Én 33 évesen már sok ráncot látok magamon, főleg a szemem körül, mégis mikor új emberrel találkozok elég gyakran megkérdezik tanulok e még... S ha esetleg elárulom a koromat nagyon meglepődnek.
Szóval lehet csak te látod ezeket az apró ráncocskákat, más legfeljebb akkor ha felhívod rá a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!