Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kellene tennem, hogy tetszek a férfiaknak?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Külsőmre igényes vagyok, szépek a fogsoraim, szép a bőröm, nem nagyon, csak ritkán vannak pattanásaim. Viszont egy pasi nem rég rám írt Facebookon, tehát látta a képeimet. Egyszer csak azt írja nekem, hogy én 75%-ban tetszem neki.2017. okt. 18. 08:49
1/11 anonim válasza:
75% az nagyon jó, a többi 25% meglesz a belső tulajdonságokból:)
2/11 anonim válasza:
milyen facebook képeid vannak amiből már 75%-od látszik? :D
3/11 anonim válasza:
"szépek a fogsoraim" Mi vagy te cápa ?
4/11 anonim válasza:
Bocs, de ahhoz látnom kellene, hogy a külsődről véleményt tudják mondani, amit leírták az alapján lehetsz tök jó csaj is, de akár átlagos is. És akkor ott van a belső is...
5/11 anonim válasza:
"Mind a 32 sor foga kiesett!"
Klauzál tér bolondja
7/11 anonim válasza:
Írj vissza, hogy "Ezt 75%-ban bóknak veszem!", és ismerkedjetek tovább. Nem kell minden apróságon fennakadni, csak lazán :).
8/11 anonim válasza:
miért izgat téged egy ilyen lúzer szöveg ha ilyen jó csaj vagy?
10/11 anonim válasza:
Kifogtál egy matekost, örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!