Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti is tapasztaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti is tapasztaltátok már hogy a lányok a külsőnk alapján ítelik meg a belsőnket is? Miért vannak ennyire földbe döngölve a csúnya srácok?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok szépfiú, és egészen véletlenül mindig én leszek a bunkó meg a rossz, meg nekem nincs kisugárzásom.

Eközben meg ilyen Pumped Gabó kanokkal nyomulnak a lányok ezerrel, sokszor ezek a macsók beszélni se tudnak rendesen, mégis ők a megfelelőek.

Erre nem lehet más magyarázat, csak hogy a belsőt is a külső alapján ítélik meg.

Miért van ez?

Fordítva szerintem nincs így, a fiúk a csúnya lányoknak is szoktak esélyt adni.

F/26

2017. okt. 25. 21:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
2-es azért szépnőknek sem könnyű könnyebb sztem.Sok az irigy ember .
2017. okt. 26. 15:23
 32/33 anonim ***** válasza:
Sztem pumped gabó nem helyes .Kinek mi .Ez olyan hogy az exem tök helyes volt nekem de màr a bnőmnek nem ennyi.Akit meg ő preferàlt hogy óhh milyen helyes cuki srác én meg arra azt mondtam hogy àhh biztosan nem az.A màsik sz hogy ne hasonlitgasd magadat màsokkal mert csak az önbizalmadat rombolod vele.
2017. okt. 26. 15:26
 33/33 anonim ***** válasza:

A #25-ös válaszoló nagy igazságot ír.

Férfiként végiggondolom, hogy egy nem túl arányos arcú hölgy, aki ízlésesen sminkeli magát, csinos a frizurája, ápolt a fogsora és nem büdös a szája, jól öltözködik és sportos az alkata... Nos, nem hinném, hogy visszautasítanék egy ilyen nőt. Arról nem is beszélve, ha intelligens, kedves, jól kommunikál, jó a humora, sok mindenről lehet vele beszélgetni, még vonzóbb. És akár tetszik, akár nem, kedves férfitársaim, ezek a játékszabályok ránk is vonatkoznak!

Sőt, tovább megyek. Egyszer egy lány nagyon rám volt állva, pedig akkor Angliában éltem. Nem kertelek, szerintem csúnya volt az arca. De ezen kívül buta volt, idegesítő, semmihez nem tudott érdemben hozzászólni, kövér is volt, és ízléstelen ruhákban járt. Igen, nem tehetett arról, hogy milyen volt az arca. De az öltözködéséről, a túlsúlyáról vagy a butaságáról tehetett. Kedves kérdező, te a leírás alapján adtál volna neki egy esélyt a helyemben?

2017. okt. 26. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!