Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti is tapasztaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti is tapasztaltátok már hogy a lányok a külsőnk alapján ítelik meg a belsőnket is? Miért vannak ennyire földbe döngölve a csúnya srácok?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok szépfiú, és egészen véletlenül mindig én leszek a bunkó meg a rossz, meg nekem nincs kisugárzásom.

Eközben meg ilyen Pumped Gabó kanokkal nyomulnak a lányok ezerrel, sokszor ezek a macsók beszélni se tudnak rendesen, mégis ők a megfelelőek.

Erre nem lehet más magyarázat, csak hogy a belsőt is a külső alapján ítélik meg.

Miért van ez?

Fordítva szerintem nincs így, a fiúk a csúnya lányoknak is szoktak esélyt adni.

F/26

2017. okt. 25. 21:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
Fordított pszichológiát tolsz? Játszod a losert, és abban reménykedsz, hogy valaki megszán itt? :)
2017. okt. 25. 21:43
 12/33 A kérdező kommentje:

5: Igen, annak, mivel nem megfelelő az arcom esztétikája, sajnos ez csúnyaságot jelent. Nem undorodom magamtól vagy ilyesmi, de azt tapasztalom hogy nem vagyok vonzó a nők számára.

7: Ha átlagosnak látod magad, az kb csúnya lesz a nők szerint, ugyanis ők két csoportra osztják a férfiakat : jó pasik és rossz (enyhén fogalmaztam) pasik.

9: Igen, próbálkozni kell. Csak amikor már a 100. kudarcon túl vagy, feliáltasz hogy "elmentek ti a ifenébe, inkább maradok egyedül"...

Én tinikoromban nem hittem volna hogy ez lesz, az tartotta bennem a lelket hogy majd később már a belsőm, a személyiségem is számítani fog, de nem számít továbbra sem, huszonévesen se.

Jól megénekelte a Kispál hogy "biztos ronda lennék hogy soha ne legyek boldog..." és ez tényleg így van....

2017. okt. 25. 21:44
 13/33 A kérdező kommentje:
11. Erről szó sincs...én már feldolgoztam lelkileg hogy mivel nincs maszkulin arcszerkezetem így én nem számíthatok boldog párkapcsolatra.
2017. okt. 25. 21:52
 14/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszem hogy feldolgoztad, különben nem rinyálnál, meg szapulnád itt a nőket minden nap.
2017. okt. 25. 21:55
 15/33 anonim ***** válasza:
82%
Sokkal egyszerűbb a külsődre fogni, mint belátni a saját hibáidat, találkozni a valódi éneddel és értékes, különleges emberként tekinteni magadra és ennek tudatában élni.
2017. okt. 25. 21:58
 16/33 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valakiből csak egy van, még nem lesz különleges. Éppen ez az átlagos mennyiség egy-egy személyből...
2017. okt. 25. 22:00
 17/33 A kérdező kommentje:

" Sokkal egyszerűbb a külsődre fogni, mint belátni a saját hibáidat, találkozni a valódi éneddel és értékes, különleges emberként tekinteni magadra és ennek tudatában élni."

Hát én a belsőmmel próbálok elsősorban érvényesülni mivel ugye a külső finoman szólva se valami versenyképes...

Te meg valami szőke cica lehetsz, aki baromi szép, és azt hiszi azért sikeres a fiúk körében mert olyan jó fej :D

2017. okt. 25. 22:00
 18/33 anonim ***** válasza:
84%
Haver! Kérlek. Inkább menj postihoz. Ilyen hozzáállással... Hát én már rég föld alatt lennék ha ilyen negatív lennék. Én is voltam ilyen. Kerek 2 napig. Utána 2-3 pofon magamnak, és észhez tértem. A személyiségeddel is gond van. Nem vagy mágnes. A negatív sose fogja a pozitívat vonzani. Ha üvölt rólad a negativitás, akkor ne csodálkozz
2017. okt. 25. 22:06
 19/33 A kérdező kommentje:

18 : Próbáltál építőt mondani, a jó szándék vezérelt..de nincs így.

Én elég pozitív vagyok ismerkedésnél. Egyébként ha a lányok számára egy csúnya fiú tele van önbizalommal azt is szánalmasnak tartják "mire veri magát ez" felhanggal. :)

2017. okt. 25. 22:10
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak kedves kérdező, hogy izmos testtel és szép, baba arccal sem könnyű ismerkedni. Hidd el, tapasztalat beszél belőlem. De rablóból lesz a legjobb pandúr, ha ennyire irigyled Pumped Gabo testét, miért nem építesz magadnak egy olyat. Megjegyzem, mélyen tisztelt Gáborunk formája sem egy nagy eresztés, egy-másfél év lelkiismeretes edzés, és betartod a kaját is, és a saját genetikádhoz képest simán lehet olyan alakod, mint neki. Hidd el, megérné belevágni, csak előre vinne a dolog.
2017. okt. 25. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!