Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti is tapasztaltátok már hogy a lányok a külsőnk alapján ítelik meg a belsőnket is? Miért vannak ennyire földbe döngölve a csúnya srácok?
Én nem vagyok szépfiú, és egészen véletlenül mindig én leszek a bunkó meg a rossz, meg nekem nincs kisugárzásom.
Eközben meg ilyen Pumped Gabó kanokkal nyomulnak a lányok ezerrel, sokszor ezek a macsók beszélni se tudnak rendesen, mégis ők a megfelelőek.
Erre nem lehet más magyarázat, csak hogy a belsőt is a külső alapján ítélik meg.
Miért van ez?
Fordítva szerintem nincs így, a fiúk a csúnya lányoknak is szoktak esélyt adni.
F/26
5: Igen, annak, mivel nem megfelelő az arcom esztétikája, sajnos ez csúnyaságot jelent. Nem undorodom magamtól vagy ilyesmi, de azt tapasztalom hogy nem vagyok vonzó a nők számára.
7: Ha átlagosnak látod magad, az kb csúnya lesz a nők szerint, ugyanis ők két csoportra osztják a férfiakat : jó pasik és rossz (enyhén fogalmaztam) pasik.
9: Igen, próbálkozni kell. Csak amikor már a 100. kudarcon túl vagy, feliáltasz hogy "elmentek ti a ifenébe, inkább maradok egyedül"...
Én tinikoromban nem hittem volna hogy ez lesz, az tartotta bennem a lelket hogy majd később már a belsőm, a személyiségem is számítani fog, de nem számít továbbra sem, huszonévesen se.
Jól megénekelte a Kispál hogy "biztos ronda lennék hogy soha ne legyek boldog..." és ez tényleg így van....
" Sokkal egyszerűbb a külsődre fogni, mint belátni a saját hibáidat, találkozni a valódi éneddel és értékes, különleges emberként tekinteni magadra és ennek tudatában élni."
Hát én a belsőmmel próbálok elsősorban érvényesülni mivel ugye a külső finoman szólva se valami versenyképes...
Te meg valami szőke cica lehetsz, aki baromi szép, és azt hiszi azért sikeres a fiúk körében mert olyan jó fej :D
18 : Próbáltál építőt mondani, a jó szándék vezérelt..de nincs így.
Én elég pozitív vagyok ismerkedésnél. Egyébként ha a lányok számára egy csúnya fiú tele van önbizalommal azt is szánalmasnak tartják "mire veri magát ez" felhanggal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!