Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti is tapasztaltátok már hogy a lányok a külsőnk alapján ítelik meg a belsőnket is? Miért vannak ennyire földbe döngölve a csúnya srácok?
Én nem vagyok szépfiú, és egészen véletlenül mindig én leszek a bunkó meg a rossz, meg nekem nincs kisugárzásom.
Eközben meg ilyen Pumped Gabó kanokkal nyomulnak a lányok ezerrel, sokszor ezek a macsók beszélni se tudnak rendesen, mégis ők a megfelelőek.
Erre nem lehet más magyarázat, csak hogy a belsőt is a külső alapján ítélik meg.
Miért van ez?
Fordítva szerintem nincs így, a fiúk a csúnya lányoknak is szoktak esélyt adni.
F/26
"Erre nem lehet más magyarázat"
Ki vagy te?
Had beszéljek a tanítványaiddal.
Miert vagy igy raizgulva a nokre. Inkabb elvezd a szabad eleted. :D a szabadsag megfizethetetlen minden mas pedig igen.
Nem vagy csunya, legyen onbizalmad es indulj el az eletedben. Es az elindulast ne a noknel kezd...
Nekem az a Pumped,vagy mi egy antiférfi,de abszolúte.A felfújt izmait még el lehetne nézni,ha legalább nem lenne ennyire sötét és rossz indulatú.
Egyébként ti a csúnya lányoknak azért adtok esélyt,mert tényleg meg akarjátok ismerni a személyiségét,vagy csak ha ló nincs,szamár is jó alapon már ő is jöhet?Nagyon nem mindegy.
"egyédiségedhez illő ruhákkal"
hablaty duma
A Pumped Gabó félékkel járó nők olyanok is. Ha neked az kell, és azok miatt sírsz, akkor vmit vmiért. Az agyatlan 10/10-es fitneszlibáknak nem a visszahúzódó, de amúgy érdeklődő, csupaszív ronda fiú kell, az van.
Amúgy nem túl szép lányként tényleg nem volt sok normális érdeklődöm - a normális alatt azt értem, hogy igényes, koromhoz illő, nemcsak dugni akar, nem drogos/alkesz/csöves/gyanús arab... 2 volt összesen, és az egyik nem egyáltalán nem volt szép (szódásszifon szemüveg, pókot kiharapja a sarokból fogak, ragyás bőr)... és még neki is adtam esélyt, amíg el nem rontotta azzal, hogy intim kérdéseket tett fel 3. mondatában. Szóval nálam nincs olyan, hogy levegőnek nézem a rondább srácokat. Max. az van, hogyha nem teszi egyértelművé, hogy próbálkozik, én azt nem veszem észre. Csúnya lánynak ugyanannyiszor adnak esélyt a srácok, mint fordítva. Max. akkor többször, ha az van, hogy "lyuknak lyuk, én meg már rég dugtam".
Amúgy én sosem gondolom nem túl szép srácokról, hogy bunkók... sztem a jellemnek a "hozott" külsőhöz nincs köze. Öltözködésből, viselkedési stílusból már tudok.
"Öltözködésből"
a bunkók h öltözködnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!