Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti is tapasztaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti is tapasztaltátok már hogy a lányok a külsőnk alapján ítelik meg a belsőnket is? Miért vannak ennyire földbe döngölve a csúnya srácok?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok szépfiú, és egészen véletlenül mindig én leszek a bunkó meg a rossz, meg nekem nincs kisugárzásom.

Eközben meg ilyen Pumped Gabó kanokkal nyomulnak a lányok ezerrel, sokszor ezek a macsók beszélni se tudnak rendesen, mégis ők a megfelelőek.

Erre nem lehet más magyarázat, csak hogy a belsőt is a külső alapján ítélik meg.

Miért van ez?

Fordítva szerintem nincs így, a fiúk a csúnya lányoknak is szoktak esélyt adni.

F/26

2017. okt. 25. 21:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Erre nem lehet más magyarázat"

Ki vagy te?

Had beszéljek a tanítványaiddal.

2017. okt. 25. 23:04
 22/33 anonim ***** válasza:

Miert vagy igy raizgulva a nokre. Inkabb elvezd a szabad eleted. :D a szabadsag megfizethetetlen minden mas pedig igen.

Nem vagy csunya, legyen onbizalmad es indulj el az eletedben. Es az elindulast ne a noknel kezd...

2017. okt. 25. 23:31
 23/33 anonim ***** válasza:
92%
Amikor egy nő belső értékekről beszél, nem arra gondol, hogy jársz-e hetente misére, ismered-e az illemtankönyvet, adakozol-e a szegényeknek. Például az is a belső értékekhez tartozik, hogy nem nyavajogsz az interneten, hogy csúnya vagy, felületesek a lányok.
2017. okt. 25. 23:35
 24/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az a Pumped,vagy mi egy antiférfi,de abszolúte.A felfújt izmait még el lehetne nézni,ha legalább nem lenne ennyire sötét és rossz indulatú.

Egyébként ti a csúnya lányoknak azért adtok esélyt,mert tényleg meg akarjátok ismerni a személyiségét,vagy csak ha ló nincs,szamár is jó alapon már ő is jöhet?Nagyon nem mindegy.

2017. okt. 26. 00:30
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként milyen a csúnya férfi? Aki nem ad magára? Mert normális frizurával, fogsorral, tiszta arcbőrrel, arcformához illő arcszőrzettel, igyényes, egyédiségedhez illő ruhákkal és egészséges, sportos testalkattal nagyon kevesen képesek csúnyák lenni. Az meg, hogy nem adsz magadra, privát probléma, nem a nők hibája.
2017. okt. 26. 01:00
 26/33 anonim ***** válasza:
Elnézve az itteni megnyilvánulásaidat, nem csodálkozok, hogy "mindig te vagy a bunkó"... Min is csodálkozol?
2017. okt. 26. 09:04
 27/33 anonim ***** válasza:

"egyédiségedhez illő ruhákkal"

hablaty duma

2017. okt. 26. 09:51
 28/33 anonim ***** válasza:
69%

A Pumped Gabó félékkel járó nők olyanok is. Ha neked az kell, és azok miatt sírsz, akkor vmit vmiért. Az agyatlan 10/10-es fitneszlibáknak nem a visszahúzódó, de amúgy érdeklődő, csupaszív ronda fiú kell, az van.

Amúgy nem túl szép lányként tényleg nem volt sok normális érdeklődöm - a normális alatt azt értem, hogy igényes, koromhoz illő, nemcsak dugni akar, nem drogos/alkesz/csöves/gyanús arab... 2 volt összesen, és az egyik nem egyáltalán nem volt szép (szódásszifon szemüveg, pókot kiharapja a sarokból fogak, ragyás bőr)... és még neki is adtam esélyt, amíg el nem rontotta azzal, hogy intim kérdéseket tett fel 3. mondatában. Szóval nálam nincs olyan, hogy levegőnek nézem a rondább srácokat. Max. az van, hogyha nem teszi egyértelművé, hogy próbálkozik, én azt nem veszem észre. Csúnya lánynak ugyanannyiszor adnak esélyt a srácok, mint fordítva. Max. akkor többször, ha az van, hogy "lyuknak lyuk, én meg már rég dugtam".

Amúgy én sosem gondolom nem túl szép srácokról, hogy bunkók... sztem a jellemnek a "hozott" külsőhöz nincs köze. Öltözködésből, viselkedési stílusból már tudok.

2017. okt. 26. 11:53
 29/33 anonim ***** válasza:

"Öltözködésből"

a bunkók h öltözködnek?

2017. okt. 26. 12:04
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet mindent behatárolni, de pl. ha vki 72-es betűméretes márkajelzéses dolgokat, Ed Hardy-féle giccses undormányokat hord, elegáns helyre nem tud felöltözni (színházba farmerben, szmokinghoz edzőcipő, szmoking alá kapucnis pulcsi, elegáns helyre rövidujjú ing bermudával stb.), felhajtott gallérú inget hord csicsás műbőr kabáttal, swagyolo divat legújabbját válogatás nélkül, abból már lehet következtetni dolgokra (tapasztalat).
2017. okt. 26. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!