Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal,23 éves egyetemista lányként velem van a baj hogy így látom a helyzetet? Tudom vannak kivételek, de sajnos nagyon ritkán találkozom velük.
A korombeli lányok egy nagy része annyira éretlen hogy számomra az felfoghatatlan. Nem magamat akarom fényezni, én sem vagyok tökéletes, de vannak céljaim, és azért viszonylag normális vagyok. A lányok többsége (egyetemen!) egyfolytában pletykálnak, kibeszélik egymást a hátuk mögött, folyamatosan buliznak és idegen fiúkkal kavarnak vagy d....ugnak utána meg sírnak hogy miért szórakozik velük a srác és ezt a panaszáradatot hallgatom hónapokig..... tanulni épp annyit tanulnak amennyit kell de azért is nyavalyognak egyfolytában, nem igazán céltudatosak, a komolyság is hiányzik belőlük.
Fiatalok vagyunk, most kell szórakozni tudom. Én is csinálom, de mellette nem csinálok hülyét magamból h olyannal kavarok akiről tudom hogy a fél egyetemen végig ment és csak egy ürítésre kellek neki.... illetve nem beszélek ki másokat a hátuk mögött csak ha nagyon nyomós okom van rá, az h a barátaimat kibeszéljem az meg végképp tabu nálam.
Komoly témákról meg szinte nem is lehet velük beszélgetni, elmélkedni....
Nektek mi a véleményetek? Kicsit kívülállónak érzem magam közöttük, és nem tudom h velem van-e a baj, vagy más is ezt tapasztalja
Tedd a szívedre a kezed és úgy mondd, h te még sosem beszéltél ki senkit se :) Nincs olyan, h "nyomós okom van, h kibeszéljek valakit". Ha nyomós az ok, akkor meg is mondhatod neki a szemébe is, h mi a gondod vele. Ennyi. Ne légy már ennyire áll szent.
Nekem az egyetem alatt volt olyan barátnőm, aki szorgalmas volt, okos, céltudatos, vörös diplomával végezte el a sulit, közben pasizott, bulizott és hülyéskedett. Akkor ő valami UFO? :D Attól mert te zárkózott vagy és nem tudod elengedni magad, attól még nem más csajok az idióták... :)
Nem az éretlen a jó kifejezés, hanem a sekélyes, de egyébként igazad van, én is ezt látom, sajnos nem is sikerült senkivel összebarátkoznom egyetemen :(
23/L
5-ös:attól még,hogy csak olyan diplomások nőkbe botlottál,aki össze-vissza iszik, meg kefél, nem mindegyik olyan.Ahogy az se igaz,hogy akinek nincs diplomája,az csakis egy tuskó lehet.
Kérdező, ugyanilyen vagyok mint te, mindig is kívülálló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!