Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal,23 éves egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal,23 éves egyetemista lányként velem van a baj hogy így látom a helyzetet? Tudom vannak kivételek, de sajnos nagyon ritkán találkozom velük.

Figyelt kérdés

A korombeli lányok egy nagy része annyira éretlen hogy számomra az felfoghatatlan. Nem magamat akarom fényezni, én sem vagyok tökéletes, de vannak céljaim, és azért viszonylag normális vagyok. A lányok többsége (egyetemen!) egyfolytában pletykálnak, kibeszélik egymást a hátuk mögött, folyamatosan buliznak és idegen fiúkkal kavarnak vagy d....ugnak utána meg sírnak hogy miért szórakozik velük a srác és ezt a panaszáradatot hallgatom hónapokig..... tanulni épp annyit tanulnak amennyit kell de azért is nyavalyognak egyfolytában, nem igazán céltudatosak, a komolyság is hiányzik belőlük.

Fiatalok vagyunk, most kell szórakozni tudom. Én is csinálom, de mellette nem csinálok hülyét magamból h olyannal kavarok akiről tudom hogy a fél egyetemen végig ment és csak egy ürítésre kellek neki.... illetve nem beszélek ki másokat a hátuk mögött csak ha nagyon nyomós okom van rá, az h a barátaimat kibeszéljem az meg végképp tabu nálam.

Komoly témákról meg szinte nem is lehet velük beszélgetni, elmélkedni....

Nektek mi a véleményetek? Kicsit kívülállónak érzem magam közöttük, és nem tudom h velem van-e a baj, vagy más is ezt tapasztalja

2017. okt. 24. 14:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez mindent megmagyaráz. Ott van a legtöbb ilyen lány.
2017. okt. 24. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk orvosin azert nincs ez. Kibeszeles neha, de az mindenhol van. de gazdmenen meg turizmuson tenyleg sok idiota p. van. jogon meg a sznobmero akad ki...
2017. okt. 24. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Pont feljött nálunk is ez a téma, mert sógorom most egy nála idősebb lánnyal jött össze. Én is mondtam neki, hogy abszolút megértem, mert az én korosztályomban tényleg kevés az érett lány (én is 23 vagyok, csak már nem egyetemista). Mondjuk nálunk nem volt divat az össze-vissza kavargatás, mindenkinek komoly kapcsolata volt a környezetemben. Nem is nagyon tudok olyanról, aki egyáltalán kavart volna bárkivel az egyetemen. Ettől függetlenül én is mindig "anyukának" éreztem magam, pedig szinte a legfiatalabb voltam. Hozzám jött mindenki tanácsért mikor valamit elcseszett stb. De szerencsére azért lehetett velük komoly témákról beszélgetni, csak voltak érdekes véleményeik néhány dologról. Szóval éretlenek voltak na.. Vagy csak én vagyok érettebb a koromnál, nem tudom.
2017. okt. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!