Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, hogyan reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan reagálnátok, ha kiderülne a lány rejtett testi hibája?

Figyelt kérdés

Pl. anyajegy, amit ugyan el lehet rejteni, mert nincs feltűnő helyen, de nem az a szokványos kicsi barna pötty, hanem egy kinőtt anyajegy.

Az illető igyekszik rászánni magát, hogy levetesse.

Abbahagynátok vele az ismerkedést, amint ez kiderülne?

Mi az a testi hiba, amit nem tudnátok elnézni?

2017. okt. 24. 12:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

Komolytalan kérdés.

Utolsóra viszont válaszolok: a kreténséget nehezen bírom. Általában a nők egy részével születése óta ott van, bár vannak akik az anyjukon keresztül szívják magukba az élet bölcsességeit. Sajnos ezek sokszor manifesztálódnak olyan kérdésekben mint ez. Egyrészt, ki nem sza**a le, hogy hol van valakinek anyajegye, másrészt ha egy ismerkedés alatt ez számít, akkor a két fél még gyerek. Ha gyerek, akkor meg semmi keresnivalója a kérdésnek a felnőtt párkapcsolatok között. Ha pedig te vagy az érintett akkor miért nem veteted le? Vagy önigazolást akarsz, hogy nincs ezzel semmi baj? Akkor elárulom, nincs ezzel semmi baj. A te tested, ha tetszik neked tartsd meg, ha nem akkor meg bőrgyógyász majd egy napos sebészet.

2017. okt. 24. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyébént nekem a hátam volt 2 elég nagy (férfi vagyok, annyira nem zavart, de az exem igen), egy fél óra alatt lekapták, semmit nem éreztem.
2017. okt. 24. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez konkrétan qrvára nem probléma...
2017. okt. 24. 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Vetesd le és megoldódik! Ha nagyon csúnya, borsószem nagyságú+ és nagyon kiálló, akkor talán már zavarna.
2017. okt. 24. 14:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Haverom csajáról kiderült, hogy hermafrodita, már jön nekik az első gyerekük.

Nekem pl. ez sok lett volna, neki meg nem.

2017. okt. 24. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Dehogy is...
2017. okt. 24. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez a levetetés nálatok hogy működött? mert nekem kib*szott undorító sebhelyek maradtak utána
2017. okt. 24. 20:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Két módon lehet levetetni. Ha ne m látható, nem fontos helyen van, akkor simán leveszik és marad heg a helyén.

Ha látható helyen van (pl arc, nyak, vállak, kézfej), vagy sikerül megbeszélni az orvossal (esetleg magánorvos), akkor plasztikázzák utána és nem marad komoly sebhely utána.

2017. okt. 24. 20:45
 19/21 anonim ***** válasza:
A combomon van egy nagy vágás... pont leszarom, kit zavar, aki emiatt elhagy, menjen is.
2017. okt. 25. 11:34
 20/21 A kérdező kommentje:

Még talán a sebhely sem zavarna, ha eltűnik az az undorító anyajegy.

Bár nem tudnám elkerülni, hogy soha ne lássák meg...

2017. okt. 25. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!