Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok a kettő közül?
Figyelt kérdés
1.
Külső: 9/10
Fizetés: nettó 700.000 HUF
Legmagasabb végzettség: MSC
Nemzetiség: 1/2 roma - 1/2 magyar
2.
Külső: 6/10
Fizetés: nettó 200.000 HUF
Legmagasabb végzettség: OKJ
Nemzetiség: magyar
2017. okt. 23. 14:19
11/22 anonim válasza:
4.: ha ugyanolyan személyiségek lennének, a második nem elégedne meg egy OKJ-s végzettséggel. Nekem fontos, hogy egy férfi ambiciózus legyen, kitartó, szeresse magát fejleszteni, tehát az elsőt választanám, bár a roma származással vannak fenntartásaim, az msc végzettség azt mutatja, nem azt a vonalat viszi tovább beállítottságban.
12/22 anonim válasza:
Ha valakin látszik, hogy roma, az nálam eleve nem lehet 9-es, mert nem jönnek be, ez van.
13/22 anonim válasza:
Amelyik bejön, és személyesen vonzódom hozzá.
14/22 anonim válasza:
Bocs, de ezek közül egyiket sem választanám.
15/22 anonim válasza:
Inkább arra, hogy mennyi pénzért nézegetnének cigókat.
31/f
17/22 anonim válasza:
A, másodikat, talán. De igy láthatlanba is mivel ez kevés info hogy kiderüljön hogy kivel működne, a dolog.
18/22 anonim válasza:
10: Ha pedig szamomra 10/6-os az illeto akkor sem jovok ossze vele.
Osztani a másik irányban kell, 6/10. nem 10/6.
10/6 az azt jelentené hogy nemcsak objektíven tökéletes (ez a 9/10), nemcsak ezen felül szubjektíven számomra pont az esetem (ez a 10/10), hanem kétharmaddal jobban tetszik nekem mint a legszebb akit valaha el tudtam képzelni.
19/22 anonim válasza:
#18- És ez mióta osztás te szerencsétlen? Ha valakire azt mondjuk "tízből tizes" vagy "Tíz per nyolcas" akkor itt rohadtul nem osztásra gondolunk. Akkor inkább azt mondanánk tízben a nyolcas de nem ezt mondjuk. És minden létező nyelven és közegben így használjuk, hogy te egy 10/1 vagy nem 1/10, hiába próbálsz erőlködve kötekedni. Gyökér. Menj vissza integrálni inkább mert a való élethez túl balf**z vagy :)
20/22 anonim válasza:
Cigányt NEM, ha félig az, ha negyedig.
Kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!