Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető ha valaki lúzer?
Lúzerség nem más mint amikor egy férfi bezárkózik egy nála csinosabb nő elől és ezáltal elhalasztja a lehetőséget.
Valahol teljesen érthető Szerintem ha egy férfi Cruiser módon viselkedik Mert általában az ilyen csinosabb nők csak szórakoznak és kihasználják a csúnyább pasikat, ezért inkább elkerüli azt hogy sérüljön a lelke és emiatt zárkózik be a csinosabb nő elől.
Tehát a luzerség az tulajdonképpen megelőzés arra vonatkozóan hogy ne tiporják földbe a csúnyább férfit
"...azt nem vagyok hajlandó emberszámba venni"
innen már csak 1 lépés a láger.
aqer
Kevés ember van, akit nálam több kudarc ért akár párkapcsolti téren, vagy családi dolgokban, akár másban. De soha nem élnék emiatt félelemben, és nem hagynék fel a szerelemmel. Változtam nem keveset. Ha erre én képes voltam, akkor más is az. Pláne akit annyi kudarc ért, hogy 2 nő nemet mondott neki. Az ember harcos. Az ember nem adja fel. Ennyi. Aki panaszkodik de nem változtat azzal nem vagyok hajlandó foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!