Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte férfiak! Melyiket szeretnétek inkább barátnőnek?
Figyelt kérdés
Belsőre mindkettő tökéletes, és mindkettőt megkaphatnátok, nem kell az ilyen elérhetőségeken gondolkozni.
2017. okt. 23. 09:53
21/31 anonim válasza:
A balt, mert a jobb valószínűleg magasabb nálam.
23/31 anonim válasza:
"persze, valószínűleg egy hetero férfihez, ha odamenne mondjuk a képen látható szőke nő, elhajtaná"
A kérdésben az van, hogy melyik kellene barátnőnek, ha megkaphatnám.
Nem az, hogy melyiket dugnám meg, ha felajánlkozna.
Szövegértés?
25/31 anonim válasza:
#23 nekem tökmindegy, hogy te melyiket választanád, én egész másról beszéltem :D
26/31 anonim válasza:
Szerintem inkább az olyat, mint én vagyok. :D Szőke vagyok, de nem ekkora zsiráf, és alkatra sem ennyire szögletes.
Szóval arany középút. Szoktak szeretni, na :P
28/31 anonim válasza:
jobboldalit, mert engem csak a szőkék vonzanak.
30/31 anonim válasza:
Egyiket se, ránézésre látszik, hogy mindkettő ilyen hülye nagyvárosi plázalakó idióta pitsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!