Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a felfogásomon hogyan változtathatnék?
Van egy lány aki nagyon szimpatikus nekem és korábban már beszélgettem is vele. A probléma viszont ott kezdődik,hogy amikor meglátom vagy csak egy fényképet látok róla rögtön az jut az eszembe,hogy mit is akarhatok én tőle egy magamfajta szerencsétlen egy ilyen gyönyörű lánytól. Nagyon elkeserít,hogy így állok hozzá és valószínű,hogy az önbizalomhiányom is közrejátszik abban,hogy így állok hozzá. Magamat egyáltalán nem tartom helyes fiúnak a sok dicséret ellenére sem. Egyszerűen nem tudom ezeket a gondolatokat kiverni a fejemből.
A segítségeteket szeretném kérni,hogy hogyan változtathatnék ezen a felfogásomon mert nagyon el vagyok keseredve.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Megvan a visszajelzés pozitív értelemben rólad, akkor mi a gond?
Amig nem találod meg magadban mi az oka az elzárkózásnak addig más se tud segíteni.
Mindenképpen bízz magadban, főleg, ha mások is megerősítenek benne. Gondolj arra, hogy a lány valószínűleg nem gondolja azt, hogy tökéletes, csak te azért gondolod, mert "nagyon szimpatikus" neked.
Ha nem hiszel magadban, ő sem fog.
Nekem már bejöttek olyan srácok, akik nem voltak egyáltalán szuperjópasik, de a kisugárzásuk mindent vitt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!