Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

A munkahelyen van egyány aki nagyon szimpatikus nekem de nem tudom hogyan köheledhetnék hozzá normális keretek között..

Mivel kerti munkával foglalkozom egy autókereskedésbe mindennap találkozunk ahogy jön be dolgozni..Rámnéz kedvesen köszön és rám mosolyog..Nyáron megkért hogy a növényét gondozzam mert neki az ottani munkája mellett nincs erre ideje...A minap reggel megállítottam hogy minden rendben van a növénnyel és sikerült életet lehelni belé úgymond,tökre örült neki és mondta hogy vigyázni fog rá mert hogy mennyit dolgoztam vele...A nevén kívül nem tudok róla semmit se csak azt hogy szívesen megismerném nem feltétlen kapcsolat szintjén hanem akár barátnak is el tudnám képzelni..Azt nem tudom hogy van-e párja de rákérdezni sem szeretnék feltétlen..Egyébként 24 éves vagyok...

2017. okt. 21. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj ês kérdezd meg .Beszélgess vele.
2017. okt. 21. 16:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak ugye ez egy olyan hely ahol nem igazán lehet leállni egymással órákig beszélgetni..Igazából a visszautasítástól félek mert párkapcsolat terén sosem volt szerencsém..De a leírtak alapján elképzelhető hogy szimpatikus lennék neki?
2017. okt. 21. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!