Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon bejön de túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön de túl nagy vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Az a helyzet Isten megàldott 182 centivel ìgy elèg nehèzkes pàrt keresnem. Nagyon megtetszett egy sràc a baràti tàrsasàgunkbòl de többször is adòdtak fölènyi helyzetek. Többen is mondtàk màr nekem hogy felejtsem el a sràcot mert elèg gàzul nèznènk kis egymàs mellett. De nagyon megfogott ès kedvelem

10 centivel alacsonyabb nàlam

mit tegyek?

2017. okt. 20. 22:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg Emiliót és Tinát, köztük azért eléggé látszódik a különbség, mégsem zavartatják magukat. 10 centi szerintem semmiség, magassarkút ne nagyon hordj mikor együtt vagytok, és akkor nincs baj.:)
2017. okt. 21. 00:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Ő tetszik neked.

Te tetszel neki.

Akkor mi a probléma???

"Az a helyzet Isten megàldott 182 centivel ìgy elèg nehèzkes pàrt keresnem."

Semmivel sem nehezebb, mintha pl 162 lennél. Legfeljebb te magad nehezíted kikötésekkel - objektív alap nélkül

"Többen is mondtàk màr nekem hogy felejtsem el a sràcot mert elèg gàzul nèznènk kis egymàs mellett."

Ez elég felszínes és még rosszindulatú hozzáállás is a részékről, hogy lebeszélnének róla, nem gondolod?

Egyébként mi közük hozzá?

És milyen alapon szólnak bele?

Neked tetszik vagy nekik kell, hogy tetszen?

"10 centivel alacsonyabb nàlam

mit tegyek?"

Azt tegyed, hogy érett emberként állsz hozzá (ha már a felnőtt kategóriába tetted fel a kérdést), és mondjuk a arácra fókuszálsz, nem pedig arra, hogy "a többiek szerint gázul néztek ki együtt."

Az egyetlen dolog ami gáz ebben a történetben az éppen ez (nem véletlenül ismétlem, tudatosuljon csak):

"Többen is mondtàk màr nekem hogy felejtsem el a sràcot mert elèg gàzul nèznènk kis egymàs mellett."

Még rokonnak sem engednék meg ilyen kijelentést.

"De nagyon megfogott ès kedvelem"

EZ a lényeg.

2017. okt. 21. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!