Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejön nektek a Hachiroku? (AE86)
Tehát tegyük fel, ismerkedtek egy sráccal, minden szupi, és ilyen kocsija van, nagyon szereti, tuningolja, néha pedig elmegy vele szórakozni egy kicsit :D
Ez befolyásol valamit? Imponáló ez a kocsi?
(elméleti kérdés, és nem pontozok le senkit)
Tuning autó kizárva.
Ennél már csak a 200ezer km-es dízeles németből behozott Audi van lejjebb.
Az ilyen egy csicska :D
Tehát gáz, ha egy férfinek van hobbija?
Nyilván emellett van egy tuning mentes olcsó kocsija is, nem ezt hajtja rendes úton.
lefordítva a kérdést:
"Lányok!Még sosem voltam punci közelben,ha ilyen kocsim lenne,akkor több esélyem lenne?" :D
Egyébként nekem tetszik ez az autó,de emiatt nem jönnék össze senkivel sem.
Nem, én csak azt mondom, hogy az ÁTLAG az nem ilyen, hogy fhúú, hobbi.
Nekünk 3 autónk van, ebből van egy hobbi autónk, amit jó szerelgetni.
De azt hogy te ezt a lányokkal/csajozással kötötted össze, na ettől lesz ez ciki, és "gyanús". Ezek azok az alapok, amiktől egy hapsi tirpák lesz a szememben, és tipikus vidéki suttyó.
Félreértettétek, voltam punci közelében, nincs ilyen autóm, és valószínűleg sajnos nem is lesz, de ha lenne sem ezzel akarnék bevágódni a nőknél, ha pedig buta golddiggerekre hajtanek, akkor nem egy kultikus japán autóval, hanem valamilyen német kocsival vágnék fel :D
Szimpla elméleti kérdés, hogy nyom e valamit latba.
Nekem tettszene az ae86:)
F35(hetero) :))
Nem érdekel párkapcsolati szempontól, kinek milyen autója van, vagy nincs, de az nálam felejtős, ha kocsib.#zi, és eljár vele másokat veszélyeztetni (=szórakozni).
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!