Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik nő lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik nő lehet kapósabb a férfiak körében: egy huszas évei elején járó egygyerekes anyuka vagy egy harmincas éveben járó, még gyermektelen nő?

Figyelt kérdés

Mindkettő nagyon csinos, formás, az anyuka egyedül maradt a gyerkőccel, de nagyon fontos volt számára, hogy visszanyerje az alakját, ezért edzeni járt, egészségesen étkezett, "fitneszes" életmódot élt. Senki meg nem mondaná első ránézésre, aki nem ismeri, hogy már anyuka.

A másik nő szintén nagyon dekoratív, bőven a harmincas éveiben jár, de már nagyon ketyeg a biológiai órája, nem titkolt szándéka, hogy férjalapanyagot találjon mihamarabb és családot alapítson. Néhanapján rátör az a szomorú érzés, hogy lehet, hogy már kicsúszott az időből, de nem adja fel, szüntelenül próbálkozik. Randikon is egy kicsit már érezni rajta, hogy emiatt egy kicsit feszült.

Amúgy mindkettő a harmincas korosztályból szeretne "szemezgetni", megtalálni a társát.

Szerintetek melyik nő felé billenne a mérleg, ha a vonzerejüket, a társkeresési piacon betöltött értéküket nézzük? Melyik lenne az, amelyik hamarabb találna párt?

2017. okt. 20. 13:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Kedves Előző ha annyira rendben az életed akkor miért foglalkozol máséval?
2017. okt. 20. 16:29
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Ó és még valmi nem akartam ilyen erősen fogalmazni, de úgy látom mégis kell. Az, hogy valaki harminc éves korára nem találja meg azt a férfit akivel gyermeket szeretne egy szerencsétlen dolog, de vállalható. Az viszont, hogy valakit fiatalon felcsinálnak majd gyerekestül elhagynak könnyelmű nőcskére vall aki annyira nem képes, hogy normális apát választ a gyerekének.

Én szeretnék gyereket, el is tudnám tartani az édesanyjával együtt, de olyan nővel biztosan nem kezdenék aki egyszer már megbukott mint anya.

2017. okt. 20. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

itt nagyon sokan ítélkeznek mások felett ahogyan olvasgatom a hozzászólásokat,amik negatívak.

Általában a férfiak a rosszabbak,akik nem vállalják fel a gyereküket és lelépnek 1 másik Nővel!

Ezt előre nem lehet tudni még évekkel után sem

Sajnos a férfiak ösztönlények! :(

És nem elég nekik 1 Nő,hanem sorra és sorra,fúj!

Szerintem az erkölcsöség ami hiányzik a mai fiatalokban meg tuttira hiányzik!

A gyerekes Nő is lehet jó,jó családanya,attól hogy 1 ,,férfi" elhagyta egy másik Nőért cserébe mert nem vállalta fel a saját gyerekét!!!

A 30as gyerektelen Nő is lehet komoly érett ,aki sajnos szerencsétlen és nem találta meg a társát akivel együtt gyereket tervezne,vagy éppen nem kell neki gyerek,mert erre a világra születni értelmetlen,sajnos sok a rossz ember :( és kevesen vannak jók...

Sok a negativ ember!

Mindenkinek van 1 élet története!

Ne ítélkezz és ne ítéltessetek!

2017. okt. 21. 04:35
 14/15 anonim ***** válasza:

12es, mégis miből gondolod, hogy az egyedülálló anyákat csal elhagyni lehet, mert nem elég jók?

Én döntöttem arról, hogy egyedül leszek, nem valami szerencsétlen áldozatszerepbe kényszerítem magam, mint az ismerősöm.

2017. okt. 21. 06:45
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
12-es vagyok. Nem az elhagyás a lényeg. Minden gyerek megérdemli, hogy legyen apukája és anyukája akik szeretik őt. Mivel egy párkapcsolatban az utolsó szót mindig a nő mondja ki effektíve ő választ párt. Apajelöltet. Az a nő akit elhagynak, vagy elhagyni kényszerül az esetleg agresszív párját az az egyik legfontosabb dologtól fosztja meg a gyerekét. Egy apukától. A nőnek óriási a felelőssége ezért. Normális apukát kell találnia akivel fel lehet nevelni egy gyereket. Ezzel szemben sok nőben ilyen téren semmi felelőssègtudat nincs és teljesen ösztönből választanak, ha egyáltalán választanak és nem csak becsúszik a gyerek. Aztán utólag kezdenek valami balekot keresni aki aokalmas apának.
2017. okt. 23. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!